Baj az, ha télen-nyáron jéghideg a kezem?
Figyelt kérdés
Egyszer egyik biologia tanarom megfogta a kezem és megijedt, h mitöl ilyen hideg a kezem. Mondtam neki, h nekem mindig ilyen..nagyon ritka ha meleg. Azt mondta h vizsgáltassam ki magam. Most mit tegyek? Baj az ha valakinek hideg a keze? Valami probléma lehet a vérkeringésemmel?Engem amugy nem zavar, tök jo,h nyáron is 40 fokos melegben le tudom magam hüteni..2008. máj. 25. 13:33
1/7 anonim válasza:
hát télen még oké,de nyáron nem lehet jéghideg,ez vérkeringési probléma,nem kap elég vért a kezed sztem,de vannak zöldségek,amiktől jobb lesz az ember vérkeringése
2/7 anonim válasza:
Igen, valami vérkeringési probléma állhat a dolog mőgött... nekem időnként a lábam hűl ki nagyon, de nem zavar. :)))
3/7 anonim válasza:
Érszűkület is lehet.
A lábad nem hideg?
Én tényeg kivizsgáltatnám.
4/7 anonim válasza:
Bizony jól írták az előttem szólók, keringési problémák lehetnek a háttérben vékonyka erek miatt. Nálam is ez a helyzet, én hülye gyáva vagyok ezzel orvoshoz menni..., Te légy bátrabb, mert nem játék!
5/7 anonim válasza:
én is igy vagyok csak nekem a lábam hideg télen nyáron,csak én is gyáva vagyok orvoshoz menni.
6/7 anonim válasza:
Aki érszűkülettel nem megy orvoshoz, annak később sokkal komolyabb problémája lehet!!!
Bátorságot összeszedni, barátnőt mozgósítani (hogy fogjon fülön és vigyen el az orvoshoz)! Hajrá!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, azt hiszem majd el is megyek...:D
2008. máj. 27. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!