A füvezés az már drogozásnak számít?
Figyelt kérdés
Nem értsetek félre, nem rólam van szó. Sajnos több ismerősöm is van aki füvezik. Megkértem az egyiket hogy ne csinálja, de azt mondta, hogy jobban hiányzik neki mint a levegő.(!!) A kérdésem az lenne, hogy ez már drogozásnak számít? (Azt nem tudom, hogy mikor kezdték, de az 100% hogy több ilyen alkalom is volt, meg szerintem elég sűrűn csinálják). Válaszokat előre is köszi.2012. nov. 17. 19:27
1/2 anonim válasza:
Igen annak. A fű könnyű drog, de erre is rá lehet szokni (főleg, hogy könnyen és olcsón beszerezhető). Azzal nincs gond, ha az ember eltol néha egy mariskát, de akinek "jobban hiányzik mint a levegő" az keményen függő.
2/2 anonim válasza:
Nálam ( legalábbis) annak számít. Később meg jönnek a kemény drogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!