Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Kiskoromtól állandóan egy furcsaság kíséri végig az életem. Ha más fázik, pulcsiba vagy nagykabátba van nekem pólóban is melegem van, ha kint vagyok például ilyenkor este nem fázok pólóban sem nem tudom ez miért van, ismerősök azt mondják jó lehet a vérkeringésem. Más ötletek? kíváncsi vagyok de dokihoz ez miatt nem akarok elmenni

2012. nov. 16. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Átlagosnál jobb vérkeringés,egyedi hőszabályozás,illetve genetikai hajlamosság(ugyanaz mint amikor valaki "fázós")Nem tudsz orosz vagy északi felmenőkről, akár déd vagy ük szinten is?

Mindenesetre vissza nagyon ne élj vele mert lehet csak te nem fázol de a szerveid igen.

2012. nov. 16. 20:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy orosz vérvonal lenne bennem, szerveimnek szerintem nem árt, mert egy ilyen este után mindenféle megfázás vagy fagyás, szemfájás nélkül kelek pedig volt mikor több órát is így voltam kint ismerősökkel, persze alkohol nélkül, mert akkor foghatnánk arra is a jó hőt:)
2012. nov. 16. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!