Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a fejem?

Mitől fájhat a fejem?

Figyelt kérdés
egy hete iszonyatosan fáj a fejem délután-esténként, nem vagyok lázas és fájdalom csillapítóval sem múlik el, tegnap már ottvoltam hogy majdnem sirtam a fájdalomtól, emellett vérízű a szám. Mi okozhatja?
2009. aug. 14. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvoshoz, ez az a probléma, amit fölösleges interneten kitaláltatni vadidegenekkel. Mindenki mást írna úgyis. Ha nem használ a fájdalomcsillapító, akkor az probléma. A Cataflan-t próbáltad? Nagyon erős.
2009. aug. 16. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:
ORVOS !!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 16. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Orvos és MRI!!!

Agydaganatok is okozhatnak ilyen tüneteket.

2009. aug. 16. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:

cataflamot is vettem be, meg még elég sok ilyen fájdalomcsillapítót (nyugi nem egyszerre:D) nem használ.

februárban volt ugyanez, egésznap a korházban voltam, nagyon sok vizsgálaton mentem keresztül, mire azt a választ kaptam hogy alacsony a cukrom. a vércukor szintnek 3,8- 5,6 között kell lennie. hazaértem ugyanugy rossz volt. megnéztük a cukromat egy kicsi mérővel, 5öt mutatott. ennyit az orvosokrol:/

2009. aug. 16. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

az orvosok már rég nem hipokratesz elvei szerint gyogyitanak :(

privát és megnyillik a menyország kapuja :)

vagyis ha privát mész a leg bunkobb orvos is jokedélyü emberré válik :):)

2009. aug. 19. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!