Van úgy hogy pár napig nem fürdök, mert nem érzem, hogy megizzadtam volna, de intim mosakodást minden nap végzek persze. Ha szóba kerül, és mondom valakinek, mindenki hülledezik. Szerintem luxus minden nap fürdeni a mai világban. Csak nálunk, magyaroknál szabály az, hogy minden nap kötelező lefürödni. Persze nyáron én is minden nap zuhanyzok, valamikor kétszer is egy nap.
Nem baj, mitöbb a fűrdés nem is jó, inkább zuhanyozni kell, mert akkor az ember nem a saját levében ázik.
Egyébként sem baj, nem kötelező minden nap fürdeni, csak hamar büdös lesz az ember. Ez csak egy szokás, ezért hülledeznek, általában az emberek nem fogdják el csak úgy, ha valaki kilóg sorból.
2009. aug. 14. 08:36
2/12 anonim válasza:
Igaza van az előttem írónak. Ha nem érződik rajtad, akkor nem baj. (Legfeljebb nem reklámozod a dolgot és akkor másoknak nincs min hüledezni.)
Egyébként én nem csak a tisztálkodás miatt szeretek fürdeni. Egyszerűen jó érzés a zuhany alatt állni minden este pár percig.
2009. aug. 14. 08:44
3/12 anonim válasza:
A naponkénti kádban fűrdés árt a bőrnek.Zuhanyozni sem kell feltétlenül mindennap,elég csak rendesen megmosakodni.
2009. aug. 14. 08:47
4/12 A kérdező kommentje:
Fürdést úgy általában írtam, a zuhanyozást is beleértettem. De örülök a véleményeknek. Én is így gondolom, ahogy ti. :)
2009. aug. 14. 08:51
5/12 anonim válasza:
Nem baj, csak ne reklámozd. Itthon más az elfogadott, de attól te tartod így jónak, és ne foglalkozz senki mással.
2009. aug. 14. 08:53
6/12 anonim válasza:
Nekem is mondta ismerosom, hogy telen nem jo minden nap zuhanyozni eleg egy heten 3x, mert a bornek nem tesz jot a sok zuhanyzas, de valakinek a munkajabol kifolyolag muszaj/ valaki hamar, gyorsan, izzados fajta/ kitunoen hat az alvasra, pihentetobb es nyugtatobb, az agynemu frissebb, nem viszel bele minden mocskot piszkot/ meg ezer egyeb oka van miert jo es miert nem jo persze termeszetesen. Ne mondd el senkinek hogy mik a szokasaid es nem fogsz negativ velemenyeket hallgatni. :)
2009. aug. 14. 09:03
7/12 anonim válasza:
Azért is baj mert 1) a saját szagát nem érzi meg egyből az ember, míg mások érzik. 2) a lehámlott bőrsejteket (mert folyamatosan jönnek le) addig is magadon tartod, és ez a bőrnek nem kellemes. Nem csak itthon alap mindennap zuhanyozni!
2009. aug. 14. 09:06
8/12 anonim válasza:
Részemröl a zuhanyt utálom, én szeretek fürdeni, de csak sós vízben...
Sokkal kevésbé szívja ki a bört és a nyálkahártyáknak is jót tesz, gond nélkül felszívom orrba a vizet vagy kinyitom a szemem a víz alatt anélkül hogy csípne...
Szerintem jó dolog mindennap ázni egy kicsit és olvasni vagy zenét hallgatni, de a pezsgőfürdő vagy az aromás is egy kész élmény :P
Ez olyan dolog hogy kinek mire van igénye meg lehetősége....
2009. aug. 14. 09:12
9/12 anonim válasza:
Aki mellőzi a fürdést és inkább állandóan csak gyorsan zuhanyozik, az számíthat arra hogy szépen lassan elkoszosodnak a pórusai, tele lesz az arca miteszerrel pattanással szőrtüsző gyulladásokkal stb....
2009. aug. 14. 09:14
10/12 anonim válasza:
"A naponkénti kádban fűrdés árt a bőrnek"
Valóban de csak ha rossz a víz vagy a folyadék amiben fürdesz...
Ha megfelelő sótartalmű és ph-jú vízben vagy egyébben fürdesz az baromira jó érzés és tök egészséges!!
Lehet citromlevet vagy mentholt is önteni a fürdő vízbe különösen jót tesz a fáradt börnek ha sóval kombinálod és frissít!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!