Hol tudok találni olyan fórumot / közösséget, ahol evészavaros, önértékelés zavaros nőkkel-lányokkal tudok beszélni?
Előszöris bocsánat, ha nem a legjobb kategóriába írtam, de szerintem ez egészségi probléma. NEM olyan oldalakat keresek, ahol kártékony életmódra bíztatnak, azaz NEM a helytelen étkezésre / nem étkezésre keresek motiváló társakat!!! Sokkalinkább megoldást, megerősítést szeretnék kapni és adni olyan nőktől, akik hasonlóan érzik magukat, és önkéntelenül teszik/érzik azt, amit. Konkrétan bulimiás és depressziós vagyok, ezáltal állandóan ingadozik a súlyom, nem egészséges módon. Rettentően rosszul érzem magam, önértékelésem szinte nincs is, és nagyon-nagyon szeretnék végre olyan emberekkel beszélni, erőt meríteni, akik megoldást szeretnének erre az állapotra. Nagyon nehéz, ha az ember senkitől a világon nem kap semmi pozitív megerősítést, egyáltalán bármi pozitív érzést nem tud megélni. Fel akartam adni már többször, de az eszem soha nem engedte. Tudom, hogy ki lehet lépni valahogy ebből az állapotból, csak nem tudom az eszközét. Hátha a "sorstársakkal" könnyebb előremozdulni.
Szóval bocsánat, hogy hosszú voltam, nem is tartozott szorosan a témához. A lényeg, hogy hiába kerestem a neten, nagyon sok cikk és fórum foglalkozik ezzel, de a legtöbb már rég íródott, és már senki nem olvassa. Nagyon köszönöm azoknak, akik bármi tippet adnak.
N/23
Az elsőnek: köszönöm!
A másodiknak: Ha pszichológusra gondolsz, akkor igen, lenne lehetőségem, gondolom a kerületibe kéne mennem. Amiért nem mentem, az az, hogy nem rajongok az orvosokért, pláne a pszichológusokért, 30 percben eldarálni az életedet - annak nincs sok értelme. A pszichológus nem foglalkozik veled, illetve csak úgy csinál, mintha. Akinek "dolga" az, hogy embereket hallgasson meg, az nyilván nem azért teszi, mert kiváncsi rá, én meg élőben még olyan embernek sem tudnék szorongás nélkül bármit mondani, akikről tudom, hogy őszintén hallgatják meg. Másrészt mit mondana? "Hát ez így nem jó"? Azt én is tudom... Ez inkább azoknak való, akik egymást bátorítják, hogy ne egyenek, na őket meg kell győzni, de én tudom, hogy mi a normális. Én sem tudom igazából, mire lenne szükségem, és mi segítene, csak azt, hogy szörnyen érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!