Aconitum golyócskákat hogyan kell beszedni?
Voltam a gyógyszertárban,aconitum 9et vettem.Azt viszont elfelejtettem megkérdezni,hogy hogyan kell beszedni?
Úgy értem vízzel,mint átlagban a többit,vagy csak a picurka bogyókat magukban lenyelni.
Kérem,aki tudja illetve szedett ilyent,legyenszíves megírni.
Köszönöm!
Nyelv alá kell tenni és elszopogatni.
Fogmosás után 2 órával, a mentol közömbösíti a homeopátiás szereket. Erre figyelj.
Ezt bemásolom neked:
Bevételi szabályok
A homeopátiás szerek a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel. Emiatt lehetőleg semleges szájíznél kell bevenni a golyókat. Legalább fél órával előtte és utána ne egyen és igyon, ne rágózzon, ne mosson fogat mentol tartalmú fogrémmel, ne dohányozzon, mert minden olyan anyag amely a szájban ízként marad csökkenti a homeopátiás szer hatékonyságát.
A homeopátiás gyógyszereket víz nélkül a nyelv alatt kell elszopogatni és nem lenyelni.
Csecsemőknél vagy olyanoknál, akik nem tudják elszopogatni a golyócskákat kevés vízben feloldhatjuk. A feloldás üvegpohárban és műanyag kanállal végezzük. Majd ezután apró kortyokba vagy műanyag kanállal adagolhatjuk.
Tárolás:
Szobahőmérsékleten (15-25 ºC), száraz helyen, fénytől, közvetlen napsugárzástól és erős elektromágneses hatásoktól (pl. mobil telefon, TV- rádiókészülék, mikrohullámú sütő stb.) védve tárolandó. Tárolása során ügyelni kell arra, hogy a golyók közvetlenül fémtárgyakkal ne kerüljenek érintkezésbe.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Most ebédeltem meg és ittam rá egy nagy bögre teát.
Akkor várok fél órát vele.
Nem tudod véletlenül,hogy az 5 golyócskát (3x5golyót) egyszerre elszopogathom,vagy egyesével,gyorsan egymás után.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!