SOS! Torkok fájásra mit ajánlotok házilag a mézen kívűl?
Figyelt kérdés
Esetleg a legjobb gyógyszer ami bevált?? Köszi2012. nov. 10. 18:17
1/7 A kérdező kommentje:
Férjemnek nagyon fája torka na meg takis is :( a héten benyomott már egy doboz coldrex italport de ezek szerint nem ért sokat!!
2012. nov. 10. 18:18
2/7 anonim válasza:
Nekem legutóbb mikor vírusos megbetegedésem volt, akkor a Coldrex tabletta vált be. De a Tantum verde spray is szokott használni.
De ha ezek nem segítenek a férjednek, lehet hogy orvoshoz kéne mennie, aki írna fel gyulladáscsökkentőt, de az is lehet, hogy nem vírusos betegsége van és azért nem múlik, hanem bakteriális, akkor meg kell az antibiotikum.
3/7 anonim válasza:
Az aszpirin + C a legjobb, borzalmas íze van, de tényleg jó.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :). Igen én is mondtam neki ha nem múlik akkor hétfőn doki és antibiotikum..Furcsa szitu mert sosem szokott beteg lenni de tényleg!!
2012. nov. 10. 18:26
5/7 anonim válasza:
Reszelt fokhagyma egy kanál mézzel elkeverve, szép lassan eszegetve. Vagy fokhagymás pirítós mézzel.
6/7 anonim válasza:
Kamillateás gőzölés. Negró cukorka. Ezek legalább olcsók, és biztos nem ártanak.
7/7 anonim válasza:
Esetleg elmehetne orvoshoz ahelyett, hogy a sok kretén tanácsára hallgatna. De ez nyilván nem jutott magatoktól eszetekbe, mert túl bonyolult megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!