A banántól miért van mindig hányingerem?
Figyelt kérdés
mikor beleeszek és érzem az ízét egyből hányingerem lesz és sose tudom megenni.. de most meg akarom, mert azt olvastam, hogy ettől jobban lehet aludni. de.. miért van HÁNYINGEREM?2012. nov. 10. 17:20
2/7 anonim válasza:
Ha rogton rosszul leszel, akkor talan nem szereted. Vagy, lehet, hogy regebben betegeskedtel, ettel banant, es rosszul lettel, ezert pszichesen "bebeszeled" magadnak tudat alatt, hogy te ettol mindig rosszul vagy.
Ha nem rogton, hanem mondjuk 10 perc mulva erzed, akkor lehet magas, vagy talan nagyon alacsony a cukrod. A banan nagyon sok cukrot tartalmaz, ami hirtelen felviszi a vercukorszinted, majd hirtelen leesik, ez meg okozhat rosszulletet. Masra nem tudok gondolni.
Egy egeszsegugyis...
3/7 A kérdező kommentje:
rögtön amikor beleeszek akkor lesz hányingerem. :S
2012. nov. 10. 17:46
4/7 A kérdező kommentje:
a kérdés kiírása óta sem tudtam még megenni, pedig direkt pici banánt választottam
2012. nov. 10. 17:46
5/7 anonim válasza:
Velem is ugyanez van, az íze, "illata" és állaga miatt nekem is hányingerem szokott lenni, de most ettem meg egyet úgy, hogy nem lett hányingerem :P Lehet hogy tényleg pszichésen beszéljük be magunknak, hogy rosszul leszünk tőle...
6/7 anonim válasza:
Nekem is van. cukor problémára tippelek.
7/7 anonim válasza:
Utánaolvastam, és káliumra hivatkoznak a legtöbb helyen, hogy túl sok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!