Miért van ez olyan idegesítő. :' (?
Figyelt kérdés
Nem tudok rendesen aludni ma is fél 1-kor aludtam el és 4-kor fenn voltam és az a vicc,h nem vok álmos és ez sokszor van ,de azért sem lehet ,h nem mozgok napközben eleget,me futni járok akk mégis miért?:\'(2009. aug. 13. 05:57
1/10 anonim válasza:
Sok oka lehet,amit neked kell megfejtened,de egy kis pohár vörösbor este vagy egy olyan gyógynövényes tea ,ami az alvást javítja talán segíthetne,,,DE kérdezzemegkezelőorvosátgyógyszerészét...esetleg
2/10 A kérdező kommentje:
VÖRÖSBOR KICSIT FIATAL VOK HOZZÁ
2009. aug. 13. 07:01
3/10 anonim válasza:
ha ez tartós, akkor alvászavar. menj el orvoshoz, mert ha hosszútávon nem tudsz aludni, teljesen kikészül a szervezeted, meg te is idegileg. hidd el, saját tapasztalat.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 13. 09:32
5/10 anonim válasza:
Én is így vagyok, rengetegszer ébredek fel éjszaka, sztem évek óta nem volt olyan éjszaka amit ébredés nélkül végigaludtam volna. Igyál lefekvés előtt langyos tejet, meg lehet kapni gyógyszertárban ilyen teákat.
6/10 anonim válasza:
Ne menj orvoshoz, különben kapsz egy csomó pszichoikus gyógyszert! Drogot.
Teák, macskagyökér tabletta... Nekem az utóbbi segített.
Bagoly idegrendszerűek nem alszaak jól, mert estére ébrednek föl teljesen. :) (Ellentéte a pacsirta.)
7/10 A kérdező kommentje:
Na szép mostmár mindenki bagolynak hív:)
2009. aug. 13. 13:09
8/10 anonim válasza:
azért egy hosszú napon, éjszakán át nsgyon is jól jön a bagolyság;)
9/10 anonim válasza:
én is igy vagyok...sose tudok rendesen aludni...de jó volt olvasni ezt a pár tippet,majd én is kipróbálok néhányat:D mi baglyok tartsunk össze:D ;)
jah alvás előtt 2 órával nemszabad mozgást végezni(Pl.1kiadós torna). mert h iylenkor felélénkül az ember...én ezt hallottam
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy azért nem tudsz aludni, mert emészt a tudatalattid:
Nem tudja földolgozni, hogy nem tudtál megtanulni írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!