Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez olyan idegesítő....

Miért van ez olyan idegesítő. :' (?

Figyelt kérdés
Nem tudok rendesen aludni ma is fél 1-kor aludtam el és 4-kor fenn voltam és az a vicc,h nem vok álmos és ez sokszor van ,de azért sem lehet ,h nem mozgok napközben eleget,me futni járok akk mégis miért?:\'(
2009. aug. 13. 05:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet,amit neked kell megfejtened,de egy kis pohár vörösbor este vagy egy olyan gyógynövényes tea ,ami az alvást javítja talán segíthetne,,,DE kérdezzemegkezelőorvosátgyógyszerészét...esetleg
2009. aug. 13. 06:40
 2/10 A kérdező kommentje:
VÖRÖSBOR KICSIT FIATAL VOK HOZZÁ
2009. aug. 13. 07:01
 3/10 anonim ***** válasza:
ha ez tartós, akkor alvászavar. menj el orvoshoz, mert ha hosszútávon nem tudsz aludni, teljesen kikészül a szervezeted, meg te is idegileg. hidd el, saját tapasztalat.
2009. aug. 13. 09:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 13. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, rengetegszer ébredek fel éjszaka, sztem évek óta nem volt olyan éjszaka amit ébredés nélkül végigaludtam volna. Igyál lefekvés előtt langyos tejet, meg lehet kapni gyógyszertárban ilyen teákat.
2009. aug. 13. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne menj orvoshoz, különben kapsz egy csomó pszichoikus gyógyszert! Drogot.

Teák, macskagyökér tabletta... Nekem az utóbbi segített.

Bagoly idegrendszerűek nem alszaak jól, mert estére ébrednek föl teljesen. :) (Ellentéte a pacsirta.)

2009. aug. 13. 11:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Na szép mostmár mindenki bagolynak hív:)
2009. aug. 13. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:
azért egy hosszú napon, éjszakán át nsgyon is jól jön a bagolyság;)
2009. aug. 13. 23:07
 9/10 anonim válasza:

én is igy vagyok...sose tudok rendesen aludni...de jó volt olvasni ezt a pár tippet,majd én is kipróbálok néhányat:D mi baglyok tartsunk össze:D ;)

jah alvás előtt 2 órával nemszabad mozgást végezni(Pl.1kiadós torna). mert h iylenkor felélénkül az ember...én ezt hallottam

2010. júl. 20. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért nem tudsz aludni, mert emészt a tudatalattid:

Nem tudja földolgozni, hogy nem tudtál megtanulni írni.

2010. júl. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!