Bőrbetegség az orromon. Mit tehetek?
Picit ronda. Ismerősöm azt mondta, hogy eltömődött pórusok, anyám azt, hogy miteszerek. (szerintem nem)
Ismerősöm azt mondta, hogy sóval tisztítsam ki. (egy kis vizet a sóra és azt dörzsölni) Egész normálisan kitisztult, (első kép, a többi az régebbi) meg kenegetem clean and clearrel. Csak picit heges. Az ellen mit lehet tenni?
Több éve ilyen már...
A só kicsit agresszív... én Vichy Normaderm bőrradírozó gélt használok, és az eltávolítja az elhalt hámsejteket/zsírt, így kevésbé tömődnek el a pólusok.
Valamint ha már kialakult a pólusban a megkeményedett cucc (aminek a feje kikandikál a pólusokból), ott nincs mese, egyenként ki kell nyomogatni, lehetőleg fürdés után, amikor puha a bőr. Ha kész van a művelet , utána le kell tisztítani tonikkal. Ha ezt a lépést kihagyod, a kezeden lévő zsír és bacik újból eltömítik a pólusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!