Mennyi idő után kéne normalizálódnia ennek?
Figyelt kérdés
Egy hónapja kiműtötték a gyökérkezelt fogam, mert ciszta volt a gyökerében. Hosszas vizsgálatok után találták meg az eredeti betegségem, az erythema nodosum okozójaként. A véreredményemben az AST (Antisteptolysin) szintem mindig magas volt, 350-400 sőt afölött is. A héten megnézték ugye megint, milyen most, hogy a ciszta ki lett műtve. Megint 344, és 200 alatt lenne normális.
Lehetséges, hogy még nem volt ideje lesüllyedni? Az orvosomhoz be sem jutottam, csak üzent, hogy ide meg oda menjek. Nem tudtam megkérdezni tőle.
2012. nov. 8. 11:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!