Mitől fáj a hasam?
Figyelt kérdés
3 napja egyre csak fáj, hol erősebben hol gyengébben, olyan mintha befaltam volna 3 tál disznópörköltet vagy valami nagyon nagy kaját :D és ki akarnék pukkadni, belülről feszít, kicsit fel van puffadva, égő érzés, mikor elmegyek wcre akkor se lesz jobb, csak egy kicsivel, esténként mikor már nyugovóra térnék elkezdenek mozogni a beleim. Mintha korogna a hasam. ha reggel úgy kelek fel akkor beszúr ( persze akkor is fáj még a hasam, csak reggel nem annyira) és ez így van minden felkelésnél, leülésnél :/ jó pár hónapja voltam vele kórházban is és ott székletvizsgálat, vér teszt vagy mi, minden volt. Bent tartottak mert valami vírusom volt amit antibiotikumokkal kezeltek, az ilyen szokásos cuccok gondolom, mikor jobban lettem hazaengedtek és ez elmúlt. 1-2 hónapra rá ( nyár vége fele) újra előjött, akkor is ugyan ez, akkor már csak ügyeletre mentünk, kaptam Nospát vénásan, mert az előbb csökkenti a fájdalmat és attól is sokkal jobb lett. 1 Hónapra rá ugyan ez, de akkor már csak sima Nospa görcsoldó gyógyszerrel elmúlt, de vettem be többet is mert még akkor is fájt de akkor már nem annyira, ez is elmúlt. Most szintén ugyan ez, 3 napja folyamatosan fáj, de nem annyira mint először -mert ekkor fájt a legjobba-, 2.x, vagy 3.x, most semmi gyógyszer nem kell. Remélem elmúlik nemsokára. Szerintetek mi és mitől lehet ez?2012. nov. 7. 22:56
1/4 anonim válasza:
Ne gyógyszerrel tömd magad, hanem ha olyan kaját eszel, amitől fáj a hasad, akkor evés után vegyél be egy kávéskanál mustármagot egy kis folyadékkal, és szétrágás nélkül nyeld le.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. Viszont ha nem kaja miatt fáj a hasad, akkor mindenképpen menj orvoshoz!!!
3/4 A kérdező kommentje:
A mustármag miben segít nekem, vagy mire jó?
2012. nov. 8. 13:58
4/4 anonim válasza:
A mustármag csökkenti a puffadást. Tapasztalatból mondom. Első 2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!