Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valamitől magasabbra nőni?

Lehet valamitől magasabbra nőni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 7. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 158 cm vagyok, férjem pedig 160 cm.A mai napig nagyon jól megvagyunk. Nem a magasság számít, férjemet sohasem zavarta, a legjobb barátja majdnem 190 cm. Nő létemre pedig mindig jobban örültem, hogy alacsony vagyok. Nagyobb baj az, hogy ez Téged zavar. Nem egyszer látni magas nőket is alacsony pasival. Akinek önbizalma van, annál nem számít semmi, eléri a céljait. (Aki magas, van akit meg az zavarja. Szerintem önbizalom fejlesztésbe kezdjél inkább, meglátod utána nem fog zavarni a magasságod.
2012. nov. 9. 17:07
 12/21 anonim válasza:

10-15 éve olvastam, hogy egy német orvosnál a "nőni" vágyók naponta fél órát lógtak a bokánál "befogva" fejjel lefelé egy erre a célra csinált szerkezeten így a termetüket 9-12cm-rel tudták növelni. Még kép is volt a lógókról az újságban. Arra már nem emlékszem, hogy ez mennyi időbe telt, nyilván több hét, esetleg több hónap után. Gondolom ez azért volt lehetséges, mert a porckorongjaik erősebbek lettek, megvastagodhattak, mert ahogy azt mindenki tudja, reggel magasabbak vagyunk néhány cm-rel mint este.

Vegyél egy gravitációs padot, nem olcsó, én 77.000,- Ft-ért vettem néhány éve a Hervisnél egy Kettlert. Azt ajánlom, mert biztonságos és jó márka. A pad arra való, hogy az ember a gerincét naponta karbantartsa, hogy a porckorongokat tehermentesítse. Elvileg a vízszintes alvással is ez történik, de a gravitációs padon fejjel lefelé is lóghat az ember, így ez sokkal intenzívebb, mint csak a vízszintes fekvés.

Én a sok autóvezetéstől a nyakamban kialakult fájdalmak leküzdésére vettem. Kb 2-3 hét alatt el is múlt.

Amit tanácsolok, hogy szigorúan fokozatosan csináld a "lógást". Kezd 1,5 perccel, majd 2-3 naponként növeld 1 perccel a lógási időt. Kezd a legkisebb dőlésszöggel, majd amikor már kb 5 percnél tartasz a lógási idővel, akkor menj a következő fokozatra a dölési szögben és vedd vissza az időt 3 percre. Folytasd az idő növelését 2-3 naponként, ahogy az előbb leírtam itt is és így tovább. Amíg el nem jutsz a teljes fejjel lefelé pozícióra. Ha bármikor fájna a gerinced a lógástól vagy a lógás alatt, azonnal hagyd abba. Ez azt jelenti, hogy túl gyorsan növelted vagy az időt vagy a szöget. Ekkor pihentesd vagy enyhítsd a fokozatot vagy az időt tedd rövidebbre.

Ha magas vérnyomásod van, akkor nem ajálott a gravitációs pad.

Sok sikert!

2012. nov. 10. 10:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a magasságtól függ az ember boldogsága.

De, ha ennyire fontos lenne növelni a magasságod, van rá módszer: a Silva-féle agykontroll. Meg kell tanulni a módszert, s kitartóan kell csinálni. Meg lesz az eredménye.

2012. nov. 10. 10:01
 14/21 anonim válasza:
Danny DeVito csak 150 és milyen sikeres már. Örülj a 160-adnak. Lehetne rosszabb is. És tényleg: önbizalom.
2012. nov. 10. 16:16
 15/21 anonim válasza:

Hali!

Az igaz, hogy a boldogság nem ettől függ, de ha téged zavar akkor megpróbálhatsz ezt azt...

16-17 éves voltam és százhatvanvalamennyi voltam és engem is kicsit zavart, ezért hát volt két fiu a lépcsőházunkban akik kosarazni jártak. Fiatalabbak voltak tőlem vagy 2-3 évvel, de elmentem velük kosarazni (azt hozzáteszem, hogy az edző nem is nagyon akart befogadni, de én kértem, hogy had jöhessek) persze nem 1-2 alkalommal, hanem hetente 2x két órát kedd és péntek és havonta 1 szombat délelőtt is tartottunk ilyen kis versenyeket. És ezt kb. másfél - két évig csináltam rendszeresen. Most, hogy a sok ugrálás vagy csak egyszerűen a sok mozgás miatt, de 178cm lettem. És az nem igaz, hogy túl öreg vagy, szerintem olyan 22-23 éves korig van esély a növésre. De a boldogság egész biztos, hogy nem méreteken múlik. Biztos hallottad már azt a közmondást, hogy: "kicsi de hmmm! Nagy de mi haszna?"

Fel a fejjel, van rá esély, hajrá!

2012. nov. 10. 17:16
 16/21 anonim válasza:
mondjuk lehet és neked is sikerűlt. Magasabbra nőttél az asztalnál. Tehát valamitől magasabbra nőttél.
2012. nov. 10. 17:41
 17/21 wasdf123 válasza:
Táplálék kiegészítős boltokban lehet kapni növekedési hormont és a jobb minőségűektől akár évi 10cm-t nőhetsz , én bátran ajánlom . Ezután biztos írni fogja vki ,hogy mellékhatás így, úgy, amúgy ,de nálam semmi mellékhatása nem volt és ismerek mást is aki használja és neki is bevállt ,ugyanis nem véletlenűl árulják ,de viszont arra felkell készülni ,hogy nem olcsó . legalábbis a jobb fajták 6-7ezertől kezdődnek és ez havi kiadás. lehet ,hogy van aki elutasítja az ilyen dolgokat ,mert nem ért hozzájuk és egy kalap alá veszi a drogokkal. de én nem hiszem ,hogy sok kedved lenne napi 2 órát egy fán lógni ,hogy magasabb legyél :)
2012. nov. 12. 19:43
 18/21 A kérdező kommentje:
márkát és tipust tudnál irni ? és esetleg boltot ?
2012. nov. 12. 22:02
 19/21 wasdf123 válasza:
Universal GH Max-ot szedek
2012. nov. 21. 19:56
 20/21 A kérdező kommentje:
ez magasságra is jó ??
2012. nov. 22. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!