Nagyon magasnak számítok Magyarországon?
Figyelt kérdés
185 cm vagyok és nemsokára 23 éves. F2012. nov. 7. 18:17
11/15 anonim válasza:
Magyarországon nem.Külföldön talán egy igen....
13/15 anonim válasza:
Nem nagyon magas, de magasnak számít. Én is 185 körül vagyok, és iskolában is csak max. 10en magasabbak nálam a 600 gyerekből. Utcán meg szinte mindenkinél magasabb vagyok, kevés nálam magasabb embert látok. Gyakorikerdeseken az emberek többsége hazudozik.. 17F
14/15 anonim válasza:
"gyakorikérdéseken az emberek többsége hazudozik"
mégis mi a bánatos fszért hazudnának egy anonim válaszolgatós oldalon ??? amugy átlag felett vagy bőven én 183 vagyok 15 f és legtöbb embernél magasabb vagyok mikor sétálok az utcán persze sok magasabb van de pl: az iskolába csak 1 gyerek magasabb 9.be meg 12.be 5 gyerek kb
15/15 anonim válasza:
2 m felett számít valaki nagyon magasnak az országban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!