Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Non-stop dugul be az orrom,...

Non-stop dugul be az orrom, miért van ez?

Figyelt kérdés
Kb. 2-3 hónapja mind dugul be az okom, semmi ok nélkül(nem vagyok meghűlve, nem vagyok allergiás),Naponta reggel és este kell csepegtessek, mert ha nem teljesen bedugul, és azt nem szeretem. Mitől lehet ez, és mi lehet a megoldás? El kéne menjek a házi orvoshoz?
2012. nov. 6. 18:19
 1/3 Platinateknős válasza:
Ez az évszakváltás velejárója! :) Nehogy az hidd hogy csak te vagy így. Csöppensél vagy fujjál be az orrodba ahogy eddig. Ha attól elmúlik, mi a probléma?
2012. nov. 6. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel semmi probléma, csak egyik ismerősöm azt mondta, hogy egy idő után nem fog használni az orrcsepp. Ez nem tudom, hogy mennyire igaz, viszont kissé megijesztett.
2012. nov. 6. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van valami kis allergiád, nézesd meg. A sok orrcsöpp a nyálkahártyádnak nem tesz jót hosszútávon. Ki is szárad tőle akkor lehet orrvérzés is belőle. Keresd hogy mitől alakulhat ki, milyen anyag vagy akár helyzet vagy érzés hozza elő. Erősítsd meg az immunrendszered sok C vitamin mozgás (fokozott terhelés) és probiotikum szedése.
2012. nov. 8. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!