Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek orrvérzés ellen?

Mit tegyek orrvérzés ellen?

Figyelt kérdés
Gyakran van hogy arra ébredek hogy tele az orrom vérrel.És amikor felülök ömleni kezd belőle,de komolyan ömleni mintha egy csapot megnyitottak volna.És utána percekig nem áll el.Ez normális?(Gondolom nem:D)Esetleg van valaki aki tudja az okát?Vagy lehet hogy az ágyam nem vízszintes,a fejem felé lejt így az agyamba tódul a vér?:D
2009. aug. 12. 16:14
 1/8 anonim válasza:
Osztálytársamnak sokszor folyt az orra a tanár azt mondta neki hogy menjen orvoshoz hát menj te is és valami érerősítöóőt ad vagy nem tudom mit de hátha ír valaki okosabbat XD
2009. aug. 12. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ágytól független viszont lehet az az oka h elpattan 1 hajszál ér és ez okozza a vérzéseket, én 1x rosszhelyre nyultam ott bent és elszakítottam 1 eret. rohantunk össze forrasztani :/
2009. aug. 12. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg probálkozz K-vitaminban gazdag étrenddel. Ha a véralvadás a gond alapja, akkor az segíthet. Ha az érfalak gyengék, arra nem tudom.
2009. aug. 12. 22:20
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,igyekszem kideríteni mi az oka :D
2009. aug. 18. 10:46
 5/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt csak nekem még éjszaka is folyt. Elmentem orvoshoz és ott egy kis gyöngyöt megolvasztott és "megjavította" vele az eret:D Most már csak akkor vérzik ha sokáig fújom az orrom mikor meg vagyok fázva vagy nagyon kimerült vagyok.;)
2009. nov. 16. 12:45
 6/8 anonim válasza:
34%
járj miondenhova zsepivel az orrodban
2010. ápr. 24. 13:15
 7/8 anonim válasza:
100%
Sokan azt mondják hogy a TVből nem lehet tanulni, meg hogy ott hazudnak.. Ami már most kamu.. :D Discoveryn láttam egy ilyen "ha minden kötél szakad" mit tegyél ha vérzik az orrod részt. 10perccel ezelőtt nekem is vérzett, ( nem ömlött, de nem is az a kis cseppenkénti, valahol a kettő között) és azt mondta még a sorozatban Bear Grylls (lehet nem így kell írni) hogy a mutatóujjadat nyomd az orrod és az ajkad közé 30mpig. (ajkad felé) Én biztos ami biztos 1 percig nyomtam, és láss csodát, nem vérzett tovább. :D Amúgy ha beírod googleba: orvérzés ellen, az egyik oldalon kidobja az okait is. [hozzáteszem nekem már elsütötték, és így is vérzik...]
2011. ápr. 20. 18:38
 8/8 anonim válasza:
100%
Azt elfelejtettem írni hogy a háziorvosom azt mondta nekem még annak idején, hogy korral kinövi az ember, mert ha fiatal vagy lehet hogy vékonyabbak az érfalak mint másoknál. Tudomásával 18éves kortól nincs nagyon ilyen probléma. Orrvérzés ellen én Rutascorbin-t szedek. (Ezt ajánlotta.) Mostanság felhagytam a szedésével, és mint említettem nemrég vérzett is..
2011. ápr. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!