Szegedi endokrinológust tudtok ajánlani?
Én Valkusz Zsuzsanna doktornőt ajánlom. Az I. belen főorvos. Kicsit érdekes stílusa van, de szerintem nagyon alapos.
Én hozzá járok a problémámmal, meg a gyakorlatvezetőm is:D
Igazából a többieket annyira nem ismerem.
Köszi, azt esetleg meg tudod írni, hogy mivel jársz hozzá? Jöhet akár priviben is.
Köszi!
Én meg Dr. Magony Sándorhoz járok, szintén a klinikán dolgozik. :)
Mondjuk nem olyan rég váltottam rá, így évekre visszamenő tapasztalatom nincs vele, de korrekt doki, én nagyon bírom. :D
A klinikán én se nagyon ismerem a többi dokit, de igazából a klinikán dolgozó 4 (?) doki közül csak egyről hallottam eddig egyetlen embertől rosszat, egy ember véleményére meg szerintem nem feltétlen kell alapozni, úgyhogy szerintem ha a klinikára mész, nem nagyon foghatsz mell. :)
Köszi neked is, és megkérdezhetem, hogy te mivel jársz hozzá?
Nekem autoimmun pm-betegségem van.
Köszi a válaszokat, és valamelyikőjüknek van magánrendelése?
Mert eddig a házidokim szerencsétlenkedett, tök ciki lenne tőle beutalót kérni. :S
Valkusznak van, először én is oda mentem, mert nem tudtam volna Szegedre beutalót kérni (nem idevalósi vagyok).
Az Aranyklinikán dolgozik, keress rá neten:)
Magonynak is van, neki meg a Kálvárián a Szent Gellértben, én is ott voltam először. Én meg azért, mert előtte voltam másnál TB-alapon és gőzöm nem volt, hogy hogy a francba váltsak orvost, ráadásul úgy, hogy ne menjen el újabb 4 hónap. :D
Mondjuk nem a legolcsóbb a magánrendelése, de így utólag sem sajnálom rá a pénzt, sőőőt. :)
Amúgy én sem pm-gyel járok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!