Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szegedi endokrinológust...

Szegedi endokrinológust tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 09:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Én Valkusz Zsuzsanna doktornőt ajánlom. Az I. belen főorvos. Kicsit érdekes stílusa van, de szerintem nagyon alapos.

Én hozzá járok a problémámmal, meg a gyakorlatvezetőm is:D

Igazából a többieket annyira nem ismerem.

2012. nov. 5. 10:00
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi, azt esetleg meg tudod írni, hogy mivel jársz hozzá? Jöhet akár priviben is.

Köszi!

2012. nov. 5. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
PCOS miatt.
2012. nov. 5. 10:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Én meg Dr. Magony Sándorhoz járok, szintén a klinikán dolgozik. :)

Mondjuk nem olyan rég váltottam rá, így évekre visszamenő tapasztalatom nincs vele, de korrekt doki, én nagyon bírom. :D

A klinikán én se nagyon ismerem a többi dokit, de igazából a klinikán dolgozó 4 (?) doki közül csak egyről hallottam eddig egyetlen embertől rosszat, egy ember véleményére meg szerintem nem feltétlen kell alapozni, úgyhogy szerintem ha a klinikára mész, nem nagyon foghatsz mell. :)

2012. nov. 6. 00:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Mármint mellé. :D
2012. nov. 6. 00:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi neked is, és megkérdezhetem, hogy te mivel jársz hozzá?

Nekem autoimmun pm-betegségem van.

2012. nov. 6. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a pm betegséggel nyugodtan fordulj Valkusz doktornőhöz:)
2012. nov. 6. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, és valamelyikőjüknek van magánrendelése?

Mert eddig a házidokim szerencsétlenkedett, tök ciki lenne tőle beutalót kérni. :S

2012. nov. 7. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Valkusznak van, először én is oda mentem, mert nem tudtam volna Szegedre beutalót kérni (nem idevalósi vagyok).

Az Aranyklinikán dolgozik, keress rá neten:)

2012. nov. 7. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Magonynak is van, neki meg a Kálvárián a Szent Gellértben, én is ott voltam először. Én meg azért, mert előtte voltam másnál TB-alapon és gőzöm nem volt, hogy hogy a francba váltsak orvost, ráadásul úgy, hogy ne menjen el újabb 4 hónap. :D

Mondjuk nem a legolcsóbb a magánrendelése, de így utólag sem sajnálom rá a pénzt, sőőőt. :)

Amúgy én sem pm-gyel járok hozzá.

2012. nov. 7. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!