Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől "rotyog˝a szívem?

Mitől "rotyog˝a szívem?

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén fogalmaztam, de mikor fekszek, áltakába a bal oldalamon akkor mikor dobban a szívem olyan mint ha pattana valami, de hangosan, más is hallja olyan hangerővel, nem most először történik ez, amikor volt akkor beteg voltam és lázas, most is az voltam es ugy jött, mi lehet ez?15/F
2012. nov. 4. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__1868..

ha erre gondolsz ... lehet láztól, lehet feszültségtől

2012. nov. 4. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Tehát nem olyan érzés, mintha egyet kihagyna a szíved, és utána egy hatalmasat dobbanna, amihez persze egy nagyon kellemetlen szorongó érzés is társul (kvázi halálfélelem, mert olyan, mintha leállna a szíved)?

Mert ha ilyen érzés, akkor csak extrasystolezol, ami nem gond egészen addig, amíg az extrasystole nem válik folyamatossá (értsd: ha napi párszor fordul elő, az még elfogadható, de ha naponta rendszeresen, és nem igen akar elmúlni, akkor pathológiás)

Ha nem erről van szó, akkor a legvalószínűbb egy billentyűzavar, esetleg egy lyuk a szívsövényen, amivel minden esetben orvoshoz kell fordulni, mert életet veszélyeztető állapotba sodorhat.

De persze most ne ijedj meg, ha eddig is eléltél ilyen szívvel, nem ezen a pár órán/napon/héten múlik, csak nagyon jó lenne, ha elmennél vele kardiológushoz.

2012. nov. 5. 00:01
 3/6 A kérdező kommentje:
de nem, kicsit félreértetted a kérdést, nem hagy ki meg semmi de mikor dobbn akkor hogymondjam majdnmolyan mint amikor roppan a nyakad, vagy az ujjad, kb nemarrol van szó, hogy kihagy, meleáll. Hanem a dobbanást köveően vagy vele egyidőben ilyen roppanás féle. Nemtudom mennyire érted:S
2012. nov. 5. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van velem is dettó. Azt tudom ajánlani hogy ha nem jár mellékhatással akkor ne is foglalkozz vele illetve JÓGÁZZZ RELAXOLJÁLLL
2012. nov. 30. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
És ha már úgy érzed menj dokihoz
2012. nov. 30. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Voltál vele dokinál? ha igen mit mondott mert nekem is ez van...
2013. febr. 17. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!