Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel tudnám az agyamat...

Mivel tudnám az agyamat jobban "felturbózni"?

Figyelt kérdés

Két nyelven tanulok szakmát és most érzem azt,hogy elfogyott az agyam! Azt érzem,hogy fáradt vagyok, álmos és semmi nem ragad meg benne...viccesen mintha a memória fullon lenne.

Nem tudnátok ajánlani olyan készítményeket amivel esetleg fel tudnám frissíteni az agyamat? Most ez tudom viccesen hangzik de nagyon rossz érzés. Kérném ha lehet komoly válaszok jöjjenek csak. Köszönöm!

2012. nov. 4. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Ginseng méhpempő kapszula,Gingo biloba
2012. nov. 4. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Dió!
2012. nov. 5. 16:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Dió???? :O ez komoly? Vagy csak vicc?
2012. nov. 5. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen a dió!

"Dió

A dió, ha óvatosan bontjuk fel a héját, úgy néz ki belülről, mint egy agy. Nem?

A hasonlóság miatt könnyű lesz megjegyezni, hogy agytáplálékról van szó. A teljes b-vitamin sorozat mellett 9 gramm fehérjét is tartalmaz egy negyed csészényi (3-4 evőkanál), ami egy napi adagnak tekinthető. A dió emellett ásványi sókban is gazdag. A vas, a cink, a kálium és a magnézium tartalma jelentős és ezek mind az agyhoz köthető tápanyagok. A Q-10 és szelén tartalma védi az agysejteket, mint antioxidánsok. Telítetlen zsírsav tartalmáról pedig már egy bekezdéssel ez előtt említést tettem, miért fontos.

A benne található természetes e-vitamin védi a diót a megavasodástól."

2012. nov. 5. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Pici pihenő ... :D
2012. nov. 19. 20:08
 6/6 Tottenham válasza:
90%
Magne B6...Nekem segített kicsit a fejemben rendet tenni de a pihenő is jó megoldás!
2012. nov. 26. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!