Bőrgyógyászatra kell TAJ kártya?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem el, arra vagyok kiváncsi hogy itt is bemehetek a bőrgyógyászatra? Ha igen akkor van valami különbség ott ahol lakom és itt ahova költöztem?2012. nov. 3. 19:42
1/5 anonim válasza:
igen.
max magandokihoz nem kell, de recept felirashoz szukseg lesz ra.
2/5 anonim válasza:
TAJ kártya mindenhova kell, hacsak nem magánrendelőbe mész.
Annyi különbség lehet hogy van ahol kell időpontot kérni van ahol meg nem, erre kérdezz rá az orvosi rendelőben.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha vonzáskörzeten kivül lakom már akkor van valami különbség? Tegyük fel hogy északmagyarországon élek és le költöztem délre, ott is ugyanugy fogadnak? Vagy van valami anyagi vonzata?
2012. nov. 3. 19:51
4/5 anonim válasza:
elvileg nincs koltsege, elfogadhato, hogy az ember elkoltozik valahova. erdemes lenne uj lakcimkartyat csinaltatni ideiglenes lakcimmel, hogy a mufurc noverkek se tudjanak beled kotni. (en mar volt hogy ugy kertem ellatas egy nem lakhelyi korzetben, hogy megmondtam, hogy epp folyamatban van a lakcimkartya atiratas, mert most koltoztem a kornyekre)
5/5 A kérdező kommentje:
Hát re,élem nekem is sikerül elintézni igy. Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 3. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!