Julcsika55 kérdése:
Az baj vagy gáz hogyha egy 13 éves lánynak 75/b-s a melltartója?
Figyelt kérdés
Az gáz hogyha 13 évesen 75/b-s melltartóm van nem kicsi nőni fog még??? Csak mert egy barátnőm még 12 éves és 80/b-s mellei vanank !2012. nov. 3. 19:03
2/5 anonim válasza:
julcsika, nézd meg, hogy méretezik a melltartókat...az adatokból ítélve a barátnőd szimplán kövérebb, mint te...
nem mellesleg ezt ma mintha már kérdezted volna...
amúgy sem értem mi a francot érdekel egy kislányt, mekkora a melle...
én meg szeretnék végre 85 B helyett újra 75 B-st hordani, de addig még 10 kg túlsúly ledolgozása hátravan
3/5 anonim válasza:
Én egy pillanatig sem aggódnék a helyeben. A melleid akár 18-20 éves korodig nőhetnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat amugy igen a barátnőm sokkal kövérebb mint én és igazából evvel ugymondd menősködik mert van egy haverunk akinek folyton megengedi hogy tapogassa
2012. nov. 3. 19:15
5/5 anonim válasza:
Egy életre jegyezd meg! SOHA SEMMI NEM GÁZ, AMIRŐL NEM TEHETSZ!!! Mindenki más ütemben fejlődik. Még csak 13 éves vagy, évekig nőhet még a melled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!