Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van seb a fenekemen, és...

Mitől van seb a fenekemen, és hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elõre is, negatív, lehengerlõ válaszoktól kíméljetek, segítségért jöttem, nem pedig bosszantásért. :(

Nos, a probléma.. Úgy 1,5 éve kezdõdött, az ánuszrózsám fölött, kb úgy 4-5 cm-el kialakult a seb. Abban a kis vájatban, nem tudom hogyan hívjam. :D Függõlegesen, és az egész seb repedés szerû. Annó nagyon eldurvult a helyzet, mert mikor egyik napról a másikra kialakult, azthittem majd elmúlik, ígyhát alaposan megtisztítottam a sebet fürdésnél, gondolván, így majd rendbejön. Aztán csúnyán begennyesedett, begyulladt, a környéke is. :s Így néha még sima járásnál is fájt. :( Ezek után minden fürdés után bekentem neogranormonnal. Ilyenkor 2-3 nap kenés után azthittem rendbejött, de max pár napig 'begyógyult'. Aztán kipróbáltam a sebhintõport, az sem segített. Majd kis idõ múlva Betadinnal fertõtlenítettem, majd másnap így rá a sebhintôpor, de csak ideiglenes megoldás volt.. :/ Néha csak attól szétreped, hogy leülök, és csúnyán vérzik + nagyon fáj. :( Mellesleg ha éppen sebes, a víz rettenetesen csípi. Mielõtt kialakult is rendesen tisztálkodtam, azóta is természetesen. Orvoshoz nem szeretnék menni, nagyon kényes ügy, nem is hallottam még ilyenrôl. :s Ha valakinek van tapasztalata, esetleg ehhez hasonló, vagy tud megoldást, kérem írja meg!

15/L

2012. nov. 2. 20:40
1 2
 11/13 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Mellesleg nem ciki, de ha te akkor is kínosnak érzed, a legegyszerűbb, ha úgy kezded a dokinál, hogy "neked ez kínos, de", és egyből könnyebb lesz az egész szitu. :)
2012. nov. 2. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
sima ügy, amúgy a sipoly kevéssé valószínű, de ez egyáltalán nem egyedi eset, én mondjuk bőrgyógyászhoz fordulnék vele első körben, és ha műtét szükséges(ami szintén nem valószínű), akkor ő átirányít egy sebészhez. :) Jahm és abszolút nem ciki, de azt hiszem 15 évesen én is annak gondolnám...majd a korral változik a te látásmódod is. ;)
2012. nov. 3. 01:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Az orvos előtt nem szabad szégyellősnek lenned, akkor sem ha férfi. Te nem egy fiatal lány vagy számára, hanem egy beteg, akit neki meg kell gyógyítani!!!
2012. nov. 3. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!