Allergiás vagyok a Balaton vizére. Mi az oka?
Figyelt kérdés
Ha fürdök benne, akkor 5-10 perc elteltével tele leszek piros pöttyökkel, viszont mikor vitorlázni mentünk és ott fürödtem, nem jött elő. Mi okozhatja?2009. aug. 11. 07:33
1/6 anonim válasza:
A Balatonban általában alga okozhat allergiát.
2/6 anonim válasza:
Én évek óta ugyan igy vagyok. Ha a partnál fürdök piros pötty és viszket nagyon. De ha a vitorlással kimegyünk ott a mélyvizbe semmi. Voltam börgyögyásznál hát sokat nem segitett krémet adott, hogy ne viszkessen. Azt mondta a napallergia de szerintem ez hülyeség mert a nap ér, söt jobban a vitorláson. Tehát pasz. Az elsö válaszadó válasza elgondolkodtató!!!!!
3/6 anonim válasza:
tök retkes az eglész, sztem nemcsoda h egyesek allergiások rá
4/6 anonim válasza:
Az "első" vagyok, csak tegnap már nem volt időm írni bővebben. Régen rendszeresen július végén, augusztusban nyaraltunk a Balatonnál, és én is azt hittem, hogy napallergia. Vitorlázni nem volt még szerencsém :), de egy tengerparti nyaralásnál rájöttem, hogy a naptól semmi bajom, és nyár elején a Balatonnál sem jöttek elő a tünetek. Utána olvastam az algákról, és hogy attól lehet allergiás bőrreakció - nekem valószínűleg tényleg attól volt (már kerülöm ezt az időszakot).
5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó
Köszi a választ többet tudtam meg töled mint az orvostól és szerintem igy belegondolva igazad van
Mégegyszer köszi
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Esetleg tipp a védekezésre?
2009. aug. 12. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!