Limfoma eseten a test melyik régióiban nagyobbodnak meg a nyirokcsomok? Ha csak reaktiv nyirokcsomorol van szó? Hogy tudom megkülönböztetni a kettőt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 19:19
11/11 Réka& válasza:
Sziasztok, mi történt azóta veletek? Nekem 2 hónapja van nagy dudor a jobb oldalon a nyakamon. Mivel az OEP-es ultrahangra 8 hét lett volna a várakozás, elmentem maszekra. Ott a nyirokcsomókat rendben találták, nyálmirigy cisztát állapítottak meg. De 1 hónap után sem történt változás, ezért elmentem az OEP esre is. Nagyon alapos volt a kivizsgálás, több reaktív nyirokcsomó duzzanatom van 8-11 ill 10-15 mm méretben. Csak kedden megyek vissza az orr fül gégészetre, de most én is csak a legrosszabbakat találtam a neten. Meg nem értem, hogy a fizetős ultrahangon, hogy nem vettek észre egy 1,5 cm-es nyirokcsomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!