Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vérzik az orrom?

Miért vérzik az orrom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és kb. 1-1,5 éve vérzik az orrom... elöszőr nem volt gyakori, aztán az lett és megfigyeltem hogy stresszes állapotomban általános. Egyéb problémákkal jártam az orovosokat sorra, mikor megkérdeztem mitől lehet. Megnézték és semmit nem találtak. Végül egy időre megszünt, de megint visszatért és a mai napon 2x is vérzett, pedig nem voltam ideges, csak az izgatott az első előtt. A vérnyomásom nagyon is alacsony, viszont érrendszeri problémákkal küdöm.(víszér)
2009. aug. 10. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom, vagy vékony az érfal azon a helyen, ahol vérezni szokott, vagy nagy benne a nyomás (bár ez utóbbiról írod, hogy nem).

Mindig ugyanott vérzik? (ugyanaz az orrlyukad?)

Szerintem érdemes lenne a dokival elégettetni, többeket tudok, akiknek ezzel a módszerrel nagyon jól megszűnt. Csak az lehet macerás, hogy vérző orral rohanj az orvoshoz, de lehet, hogy azóta erre is van más módszer.

2009. aug. 10. 23:55
 2/3 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer, hogy csak úgy elkezdett vérezni az orrom. Ez kb 2 napig tartott, de a 2. nap végén már elájultam. Elmentem elégettetni, hát, nem életem legszebb élménye volt. Azóta viszont nem fordult elő, h csak úgy elkezdett vérezni.
2009. aug. 11. 00:04
 3/3 A kérdező kommentje:
mindig a másik. de ma mindkét esetben ugyan az volt. és volt, hogy pont mentem az orvoshoz és bennt a rendelőben el kezdett vérezni... elküldött hogy nézessem meg a fülem -.-'. mellesleg ez mitől vékonyodhat el?
2009. aug. 11. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!