Kokain mennyire károsítja az orrban lévő nyálkahártyát?
tudok uralkodni magamon, és 1-2g ért 14ezer Ft elég sok h hetente használjam, nem gondolod?
de ugye ha kialakulna ez a gyulladás kezelhető itthon is?
Nem kezelhető. Orvoshoz kell menni, aki pontosan tudni fogja mi miatt alakult ki. Te meg szépen lebuksz és rántod magaddal az egész díszes társaságodat :))
Viszont én meg azt nem hiszem el, hogy anyagozik. Használja, csak havonta 1-2x... vicc. Meg majd pont itt kérdezget... másik vicc
2hónapja próbáltam ki először, majd rá 1hónapra megint 1-2x
nem muszáj elhinni semmit, de azért úgy gondolom h nem vagyok már gyerek h vicceléssel töltsem az időmet, és embereket vezessek félre nem erről van szó
köszönöm az eddigi válaszokat, nem lesz több alkalom ennél mivel nemcigizek nem iszok csak nagyritkán, és úgy gondolom ez belefér
A nyálkahártyát károsítja, a gyulladás következtében fekélyek léphetnek fel. Idővel az orrszövet roncsolódik, ami lyukak képződéséhez vezethet az orr válaszfalán („kokszerorr”).
De ez csak a szerencsésebbeknek adatik meg, mert a sokan az erős hallucinációs rohamok hatására még jóval ez előtt öngyilkosságot követnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!