C-vitamin, B-vitamin és Folsav?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit javítani a közérzetemen, meg az egészségemen, és úgy gondoltam elkezdek pár vitamint szedni.
1. B-vitamin komplex bioextra (ebben elvileg b12, b6 és b2 van)
2. C-vitamin 500 mg
3. Folsav 3mg
Mindegyikből napi 1 szem. Hatásos lehet, vagy nem igazán érnek ezek semmit? :)
2012. okt. 29. 21:19
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a B-komplexben van folsav is, a szimpla folsav tablettával együtt szerintem már kicsit sok lenne, a 3 mg folsav egyébként is sok egy picit. Bár vízben oldódik, tehát nem lehet túladagolni, nem érdemes sokkal többet bevenni belőle. A többi vitamin viszont mehet, egy idő után valószínűleg jobban fogod érezni magad. :)
3/8 anonim válasza:
Közben utánanéztem, és a Bioextra nem tartalmaz folsavat, úgyhogy szedheted nyugodtan mindhármat :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! :) Remélem hatni fog.. Eddig szedtem a ezt a B-vitamint, de nem igazán éreztem hatását, de hátha így a 3 együtt.
2012. okt. 29. 21:37
5/8 anonim válasza:
3-as vagyok, vérképet mikor csináltattál utoljára? Ha nem érzed jól magad, annak oka van, lehet, hogy kiderül valami apróbb dolog, mint pl. vashiány, attól elég rosszul lehet az ember.. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Sajna elég gyakran járok orvoshoz.. Sokat képzelgek. :) De egyenlőre semmi. Most megyek majd egy terheléses cukorvizsgálatra. Hátha ott lesz valami..
2012. okt. 29. 22:04
7/8 anonim válasza:
Remélem, minden rendben lesz, vannak olyan időszakok, amikor az ember egyszerűen nem érzi jól magát, nekem pl. ez a mostani ősz vége-tél eleje tipikusan ilyen. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Az tuti hogy ez az időszak tesz rá egy lapáttal! :)
2012. okt. 30. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!