Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy ha egy...

Mit jelent az hogy ha egy nagyon kicsi vér van a köpésemben?

Figyelt kérdés
Ma reggel felkeltem kicsit gépeltem és elmentem wc-re és éreztem hogy köpnöm kell é krákogtam és beleköptem a wc-be és láttam hogy van vmi vörös benne és köptem egyett és megnéztem és tényleg van benne egy kis vér meg vmi baran ami a tegnap kólának felel meg.De mitől van ez a vér ? Ma még nem ettem semmit .Ja és szentem ha vmi komoly akkor se non értem fiatal vok még hogy azilyen problémák jelentkezzenek .15/F
2009. aug. 10. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem szokott fájni a gyomrod???...

Nem akarlak megijeszteni, de nekem pont ilyen volt, mikor gyomorvérzésem volt (11 éves koromban)!

Én sem gondoltam akkor semmi vészesre, olyan sötétbarna csomó volt, ma már tudom, hogy alvadt vér volt.

Nekem előtte hónapokig fájt a gyomrom, a gyomorvérzés után derült ki, hogy gyomorfekélyem van.

Nekem is a rendszertelen evés miatt alakult ki, látom te sem eszel rendesen, ha 12:22-kor még semmit sem ettél!

Amúgy én 11 évesen kerültem kórházba gyomorvérzéssel és gyomorfekéllyel!!!

2009. aug. 10. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
pfúh ez egy kicsit megnyugtatóbb mint amire gondoltam .Spec én vmi rákra gondoltam .A gyomrom vmeik nap egyik percrőla másikra megfájdult .Uan azon anapon atorkom ismegfájdult mikroen nm ittam semmi hideget .Tehát lehet hogy igazad van ;)
2009. aug. 10. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy egyél valami pépeset (pl.burgonyapüré) vagy kekszet (pl. háztartási keksz) és próbálj rendszeresen enni!!!

Figyeld magad és ha megint észlelsz ilyen alvadt vércsomót, amit felköpsz, akkor sürgősen rohanj a dokihoz (háziorvos és kórházban belgyógyászat).

Minél hamarabb mész, annál jobban tudnak segíteni.

Sajnos, én 11 évesen nem tudtam mi ez, már csak a gyomorvérzésnél kerültem kórházban, mikor dőlt belőlem a vér... Nem sok híja volt, hogy meghaljak! (Szirénás mentő vitt a kórházba.)

Ezt nem kéne megvárnod.

Tehát : könnyen emészthető, fűszermentes ennivalók, lehetőleg pépes ételek, rendszeres táplálkozás!

2009. aug. 10. 13:57
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem non kevés vér volt a köpésemben úgy 10% .
2009. aug. 10. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz és ne várd meg, míg több vér lesz.
2009. aug. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!