Tegnap óta lettem rá figyelmes hogy fáj a végbélnyílásom, azóta nem is tudtam nagyvécézni, megtapogattam és először olyan volt mintha pattanás nőtt volna ki ott, de mostmár nem is tudom. Elég nehezen de tükörből "rávilágítottam", és tényleg mintha egy nagy pattanás lenne ott, egy dudor, de nem is tudom hogy kerülhetett oda. Mi lehet ez? Elmúlik magától vagy orvoshoz kéne mennem vele? Iszonyúan fáj menni hát még leülni vagy hajolgatni is kínzás, kb olyan kisujj körömnyi nagyságú.
2012. okt. 27. 00:12
1/9 A kérdező kommentje:
Hopp itt kérdéseknél találtam ilyet már, szóval aranyér lehet? Holnap mindenképp menjek vele orvoshoz? Hétfőig vajon elmúlhat? :S
2012. okt. 27. 00:15
2/9 sammy2000 válasza:
valószínű hogy aranyered van, fel is szívódhat magától, de ha vérezni kezd azonnal menj orvoshoz
2012. okt. 27. 00:16
3/9 anonim válasza:
Aranyér lesz az! Ha vérzik akkor sürgősen orvos kell, de amúgy sem árt megnézetni. Vannak egész jó kenőcsök, mindensetre készülj fel lélekben egy pár hetes kínlódásra :(
2012. okt. 27. 00:48
4/9 anonim válasza:
Ma mivel munkanap van, elvileg kell rendelnie a háziorvosodnak, úgyhogy jobb ha elmész.
2012. okt. 27. 08:31
5/9 A kérdező kommentje:
Ezzel jó ha urológushoz megyek?
Mostmár nagyon fáj, nem tudok rendesen menni csak mint akit seggberaktak..vérezni vérzik de szerencsére csak ilyen halvány kis foltban és nem folyamatosan. Viszont aludni este alig bírtam, kb percenként mintha belenyilallt volna vagy valami hasonló, kb majdnem felordítottam néha..de még most is van ilyen :( Holnap elmegyek mostmár orvoshoz, remélem ír valami hatásos kenőcsöt..pluszba még beteg is vagyok, iszonyatosan köhögök ami mondjuk úgy baromira nem kellemes és attól is szenvedek szépen.
2012. okt. 28. 17:52
6/9 anonim válasza:
Igen, urológushoz menj, sürgősen! A háziorvos is oda küldene szerintem. Addigis jobbulást :(
2012. okt. 28. 18:16
7/9 A kérdező kommentje:
Viszont most olvasom hogy a sebészetre is lehet hogy beférek ezzel, az sztk honlapja azt írja végbéltáji betegségek esetén oda is lehet fordulni. Most melyik? Bár végülis mindegy megpróbálom mindkettőt aztán amelyik jó lesz oda küldenek.
Köszi szépen! Nem lenne rossz szerdáig meggyógyulni vagy legalábbis valamennyit javulni, 12 órás jövés-menés, hajolgatás...bele se merek gondolni :( Pénteken már így dolgoztam :S
2012. okt. 28. 18:59
8/9 anonim válasza:
Aranyérrel vagy a sebész vagy a proktológus foglalkozik, de semmiképp nem az urológus.
2012. okt. 29. 06:24
9/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Ma voltam a sebészeten, ki is szedték azt a dudort, holnap visszamegyek kötéscserére és próbálok nem enni hogy ne kelljen nagyvécéznem ^^" Még azért fáj de remélem holnapra jobb lesz. Köszi a segítségeteket :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!