Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megérné belevágni egy mellplas...

Megérné belevágni egy mellplasztikába? Mennyibe kerülhetne ez?

Figyelt kérdés

Egy 23 éves lány vagyok. Teljesen normális életet élek, de néhány éve megismerkedtem valakivel, ezért úgy döntöttem, megpróbálok leadni néhány kilót, ugyanis volt rajtam felesleg. Közel 70 kg voltam a 165 centimhez. Változtattam az étrendemen, mozogtam és hát most 53 kilósan úgy érzem, nagyjából egy átlag vagyok. Vannak részek, ahol formálnom kell még, de rajta vagyok az ügyön.

A problémám az, hogy a melleim nagyon megsínylették a fogyásomat. :( Lógnak, és hogy is mondjam, olyan laposak kissé.. Nagyon kellemetlen! Nem szép látvány és az utóbbi időben egyre jobban zavar.

Azóta is egyetlen férfi van, aki látott meztelen és az a párom, de előtte is szörnyen szégyenlem és vele sem a legjobb a kapcsolatom(de ez most lényegtelen) és tudom hogy olyan lányt is kaphat, akinek nem lóg a melle, mint egy 5 gyermeket szoptató anyukának.. :(

Tudom, önbecsülésem a béka feneke alatt és ne a mellemért szeressen, de rettenetesen "érzem magam a melleimmel".

Bele se merek gondolni, ha másképp alakulna az élet, hogy mások előtt levegyem a melltartót. :((((

Ígyis az esetek 80-90%-ában melltartó van rajtam az együttlétek alatt, ami nem a legjobb.

Nagyon félek a műtétektől és tehetősek sem vagyunk, de arra gondoltam, itt talán segíthetne egy mellfelvarrás? vagy ha feltétlen kell implantátum, akkor a legkisebb, ami olyan mint a természetes mellem és aminél észre sem veszik, hogy nem igazi. Tudom, itt súlyos százezrekről van szó, hisz ezt a tb nem támogatja.

Meg tudnátok mondani, kb mennyibe kerülne nekem a felvázolt problémám orvoslása?

Teljesen hülyének tartatok amiért rosszul érzem magam "csak" amiatt, mert lógnak a melleim?

Bármilyen vélemény érdekel, de aki csak oltani akar, légyszi mellőzze. Köszönöm szépen. Szép estét!

2012. okt. 26. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem tartalak hülyének.

Elsőre ezt találtam: [link]

Szóval olyan három kiló körül számíts. Nem tudom, hogy van-e különbség árban aközött, hogy egy hetvenéves öregasszony akarja felvarrni, vagy te, de nem hiszem.

2012. okt. 26. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

tb nem támogatja elvileg

[link]

2012. okt. 26. 21:29
 3/4 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm Pesten csináltatta meg a melleit,az övé 800.000.- Ft. volt.
2012. okt. 26. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, mindenkinek adom a zöld kezecskét. Az a 800 ezer nem hangzik túl jól, de a linket megnéztem feljebb és jó volna ha 300 körül meglenne. Szépen apránként összeraknám. :/
2012. okt. 26. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!