Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rohadtul fáj a szemem mert...

Rohadtul fáj a szemem mert beleöntött valamit. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Összevesztem 1 csaj osztálytársammal erre valami szart a szemembe öntött, csípett meg fájt de látok. Most piros és fáj. Nem tudom mi lehetett az de kinyírom ha nem múlik el reggelre. 18/F
2012. okt. 25. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
folyó vízzel öblítsd. ha nem múlna, menj el a körzetes kórház SBO-jára.
2012. okt. 25. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek a mai 18évesek:)

Amúgy semmi komoly így első hallásra,langyos vízzel bőségesen öblögesd ki,így az esetleg ott maradt mikroméretű irritatív anyagok nagy részétől megszabadulsz.Jól megtörölöd teljesen szárazra,és állott langyosvizes borogatás.Esetleg ha van elfekvőbe valami vény-nélküli csepped(Visine és társai) abból cseppenthetsz,azok jó érösszehúzók.Szerintem reggelre így lemegy.Ha nem és nem is jobb akkor szemészet,de tapasztalataim(volt bőven) szerint ebből nem lehet nagyobb baj.

2012. okt. 25. 22:43
 3/3 A kérdező kommentje:
már legalább 600x kimostam.
2012. okt. 25. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!