Szerintetek mitől alakulhat ki?
Figyelt kérdés
lehet hogy rossz kategóriát választottam szóval bocsi!
arra lennék kíváncsi hogy(kialakulhat ez egyáltalán, vagy csak jön magától..vagy nem is tudom)a vagdosás minek a jele?!vagy hogy mért van ez?tudom..mindenkinek másért lehet de úgy alapvetően értem.mert az egyik barátnőmnek láttam a karját!arra fogja hogy a macskája csinálta.de nincs macskája!hiszen a legjobb barátnőm.így tudom.meg egyébként is.mindig ugyanott karmolássza meg?!
és nem tudom hogy mért csinálja ezt.az igaz hogy a szülei elváltak és őt ez elég rosszul érintette de már hosszú évek óta volt ez.vagy egyszerűen csak jó lehet ez neki?
aggódom érte és segíteni szeretnék.viszont tudom hogy nem szeretné hogy ezt más is megtudja!én is csak véletlenűl vettem észre!
2012. okt. 24. 15:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!