Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ettől fájhat a nyakam, és ha...

Ettől fájhat a nyakam, és ha igen akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kislányom nagy erővel a fejemhez koccantotta a fejét. Neki nem lett baja de én csillagokat láttam, borzasztóan fájt, és a szemöldökömnél be is dagadt a fejem. Másnap elkezdett fájni a nyakam. Ez kábé egy hete volt és most már nagyon rossz, balra nem is nagyon tudom elfordítani a fejem. Lehet, hogy már holnap el tudok menni háziorvoshoz, de addig is mit tudok tenni? Fájhat ettől a nyakam? És mi történhetett vajon?
2012. okt. 22. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
A nyaki izmok, kapcsolódnak a csuklyás izomhoz. Ez ha begörcsöl, az nagyon tud fájni. Kapor teát igyál, az izomgörcs oldó. Izomlazító. Na meg be kellene kenni gesztenye krémmel. Melegen tartani forróra vasalt ruha is segít.
2012. okt. 22. 11:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Szuper, gesztenye krém van is itthon.
2012. okt. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!