Antibiotikumra miért nem lehet alkoholt inni?
Figyelt kérdés
ospen nevű filmtablettát szedem, fenoximetilpenicillin. Napi 3at kell bevennem 8napon keresztül. Mi történhet ha iszom? miért nem lehetséges? káros a szervezetre? komolyabb baj is megtörténhet?2012. okt. 19. 20:57
1/5 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak nem tanácsos.
2/5 anonim válasza:
Ha a gyógyszerekre iszol, nem leszel egyedül. Csináld bátran.
3/5 anonim válasza:
Azért mert egy vegyszer+alkohol kiszámíthatatlan hatás. ÉN régen egyszer antibiotikum szedéskor ittam 1 pohár sört - és másnap tiszta piros pöttyös kiütés lett mindkét kezem. szóval valahogy kínlódott a szervezett az együttessel- úgyhogy inkább ne. És ez én voltam -mindenki máshogy reagál az ilyesmire, kiszámíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!