Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor kell Pszihológus segítsé...

Mikor kell Pszihológus segítségét kérni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok idegbeteg,sem bolond,csak sajnos vannak olyan dolgok amit lehet nem tudok egyedűl feldolgozni úgy érzem.Lehet hülyén hangzik,de van egy jó férjem,két édes gyermekem,anyósom-apósom is tündéri,vannak barátaim,persze meghallgatnak,de segíteni nem tudnak,és mégis úgyérzem egyedűl kell megoldanom,ami lehet nem fog menni.Úgy érzem lelkileg gyenge vagyok.
2012. okt. 19. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor kell pszichoLÓGUShoz fordulni, amikor te úgy érzed, hogy szükséged van rá. Azért emeltem ki a "lógus"-t, mert valószínűleg ebben a stádiumban még nem lesz szükséged igazi orvosi kezelésre. Elég egy szakember, aki helyrerakja benned a dolgokat.
2012. okt. 19. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen szakemberre gondoltál?Bocs ha értetlennek tűnök.
2012. okt. 19. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:

A pszichológus nem orvos, csak terapeuta, beszélgetéssel, különböző terápiás eljárásokkal segít a betegeken, gyógyszert nem írhat fel. A pszichiáter orvosi egyetemet végzett, a verbális terápia mellett gyógyszeres kezelést is alkalmazhat.

Azért írtam a pszichiátert első körben, mert a leírtak alapján gyógyszeres kezelésre valószínűleg még nincs szükséged.

2012. okt. 24. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!