Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az a helyzet h besárgultak a...

Az a helyzet h besárgultak a szemeim, elég feltűnően, majdnem pont mint egy sárgaságosnak. Ez az egy problémám van, másképp nem fáj sehol. Mitől sárgulhatott be a szemem, ha kizárjuk a sárgaságot?

Figyelt kérdés
Nem akarok sárgaságra gondolni. Lehet mástol is ugye? Nem vagyok sárgaságos ugye? :-s ( kb.2 hetes nolicin es indometacin kezelést kaptam. Nemtudom h ennek van-e köze a besárgult szemeimhez? )
2012. okt. 18. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a májaddal lehet valami. ami miatt is besárgulhat. én pl túl sok szalonnát ettem és az megterhelő volt a májamnak és besárgult a szemem tőle.
2012. okt. 18. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
máj probléma, sürgősen fordulj orvoshoz.
2012. okt. 18. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A szem sárgasága a bilirubin felszaporodásától van, melyet máj-, epe, esetleg hasnyálmirigy betegség okozhat.

Holnap reggel első dolgod a háziorvos legyen!

2012. okt. 18. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkir azonnal orvoshoz kell menni! Ha pl fel nem fedezett hepatitised van, hirtelen leàllhat a màjad, és màsfél napon belül meghalsz, ha nem kapsz kezelést.
2012. okt. 19. 03:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az erős gyógyszerek megterhelték a májadat. Sürgősen menj orvoshoz !
2012. okt. 19. 08:04
 6/7 A kérdező kommentje:
ééértem. köszönöm a válaszokat. de én reménykedtem h olyan válaszokat kapok h nem vészes, erre pedig jól megijesztettetek.......s tudom h a májprobléma a legvalószinűbb, de még nem mentem dokihoz.....:-s
2012. okt. 19. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:

A 22:07-es válaszadó vagyok.

Sajnálom, ha megijedtél, de én személy szerint nem tudok megnyugtató választ adni.

Volt egy kisfiú, aki kórházba került, mert besárgult, de teljesen jó állapotban volt. 5 nap múlva májkómába esett, pár nap után agyhalott lett.

Ez nem azt jelenti, hogy a Te sárgaságod is súlyos dolog, de a kérdésed kapcsán előjöttek bennem ezek a rossz emlékek.

2012. okt. 20. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!