Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvás közben kommunikáció?

Alvás közben kommunikáció?

Figyelt kérdés

A kedvesem mesélte, hogy éjjel "felébredtem", beszélgettem vele, de olyan dolgokról, amik nem történtek meg. Azt mondta, minden kérdésére válaszoltam, sőt, egyszer el is ismételtem a mondandómat, amikor megkért rá. Állítása szerint még győzködtem is, hogy nem álmodok. A beszélgetés után kért egy puszit, én pedig lefeküdtem és "aludtam tovább".

Volt már olyan, hogy "félálomban" voltam és képzelődtem, sőt, beszélni is szoktam, de még nem volt rá szemtanú, hogy így kommunikáljak. Persze ezekre emlékszem, de az éjjeli beszélgetésünkre egyáltalán nem. Szerintetek ez mi volt?

2012. okt. 15. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy alva beszélgettél.
2012. okt. 15. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem alva beszélgetni korántsem olyan általános, mint alva beszélni. A dolog tudományos megközelítése érdekel, nem egy amatőr beszólása.
2012. okt. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!