Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen droggal kerülhettem...

Milyen droggal kerülhettem kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Röviden ennyi, hogy mélyen elítélem az összes drogot, soha az életben nem próbáltam még semmit sem se szívni, se fújni, se semmi....Tehát hétvégente, mint minden tini, én is buliztam, és amit bírtam fapofával, az 3-4 feles és mellé 1-2 sör, akkor kezdtem érezni, hogy lassítanom kell.

Júniusban elmentünk fesztiválozni, nem terveztem berúgni, 3 fiúbarátommal mentem (tényleg barátok, bár az egyik belém volt zúgva), és egy sört magamnak kértem ki, természetesen még nem éreztem meg.

A másodikat már a szerelmes hozta nekem, és annyira beütött, hogy többet hánytam, mint amennyit megittam összvissz. Alig tudtam magamról, egy 5 méteres utat kb. 15 perc alatt sikerült megtennem támogatással, amikor hazavitt az egyik barátom. Még másnap reggel is hánytam.

Azért most írom ki igazából a kérdést, mert ma beszélgettünk róla, hogy lehet, hogy nem véletlenül hánytam ki a belemet. Aki belém volt esve, úgy terveztem, hogy nála alszom. De aztán nem így lett, hazamentem a rosszulétem miatt.

Esélyes, hogy kevert valamit az üveg sörömbe? És ha igen, mit? Én utána néztem, de se eszméletvesztésem nem volt, se semmi, én Ginára gyanakszom, de nem tudom :S

2012. okt. 13. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:

rohadna meg az ilyen... a ginától komoly eszmélet vesztések vannak, de mondjuk attól függ mennyi, még akár az is lehet hogy light osabb dózist kaptál...

legközelebb csak úgy igyál,hogy te veszed meg, és egy percig ne hagyd szem elől a poharat...

2012. okt. 13. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
A barátaimban mindig feltétel nélkül megbíztam, meg egy üveg sört hozott csak, a saját üvegében... :( De ezzel elérte, hogy nem iszok azóta semmit sem, annyira megijedtem akkor, de sokkal jobban érzem magam hétvégente narancslevet szürcsölve :-)
2012. okt. 13. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

"Röviden ennyi, hogy mélyen elítélem az összes drogot, soha az életben nem próbáltam még semmit sem se szívni, se fújni, se semmi....Tehát hétvégente, mint minden tini, én is buliztam, és amit bírtam fapofával, az 3-4 feles és mellé 1-2 sör, akkor kezdtem érezni, hogy lassítanom kell."

Ez nekem kissé ellentmondásos. Az alkohol a legkárosabb drogok egyike. Attól, hogy nem próbálsz semmit szívni de vedelsz még nagyobb kárt teszel magadban. A fű ugyanis kevésbé káros.

2012. okt. 14. 08:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, erről tanultam én is, de valahogy a szememben egy füves ember (akik engem körülvettek anno) mindig alacsonyabban volt, mint saját magam, aki hétvégi bulik alkalmával ivott (nem hányásig). Kinek milyen meglátása van ezügyben. :) Bár tényleg elég ellentmondásos a fogalmazás, de a lényeg, hogy már nincsen semmilyen káros szokásom, és ezt szeretném megfejteni, hogy vajon mit tehettek a sörömbe 3-4 hónapja :)
2012. okt. 15. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.