Szinte a legkisebb ütésektől is belilul a lábam. Lehet ez ellen tenni vmit?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy mondjuk pl beverem a lábam az asztalba,és másnapra már belilul,de olyan is van,h nem is tudom h miért,csak azt veszem észre,h már lila:D és az lenne a kérdésem h nem tudtok erre vmi jó kis praktikát,amitől hamrabb eltűnne? Előre is köszi!2012. okt. 13. 11:42
1/5 anonim válasza:
Nem. Ez valamilyen szintű vérzékenység.
2/5 anonim válasza:
Mindenképp kell egy vérvétel. Nekem minden érték jó lett, rutascorbint kell szednem. Ez vény nélkül kapható c-vitamin + Rutin, nézz utána hátha neked is segít.
4/5 anonim válasza:
Ez jó kérdés, nekem is ilyen és állítólag a gyenge érfalak miatt. Gyógymódot nem tudok rá, de nem is kerestem igazából.... (anyukám is ilyen 'belilulós', szóval azt hiszem örököltem)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!:)
Amúgy nem,nem szedek multivitamint.
2012. okt. 13. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!