Mi lehet a hajhullást kiváltó okai?
14 éves lány vagyok, hajam nagyon hullik! ha belenyúlók egy kicsit már egy egész csomó kijön vele együtt ,és ahogy nézem a pár hónappal ezelőtti képeket látványosan látszik hogy nagyon megritkult a hajam pedig kifejezetten dús.
Stresszesnek nem tartom magamat, viszont ez már nagyon megrémiszt ! Nem tudom mi lehet az oka és hogy mit kéne tenni.
Valószínűleg az anorexia, és az azzal járó súlyos vitaminhiány állhat a háttérben.
Szedj egy erős vitaminkészítményt, és napi 2x20 csepp Béres cseppet. Vitaminkészítménynél olyat keress, amiben vas is van! Hülyén hangzik, de pl. a terhesvitaminok jobbak lennének neked, mert kimerült a szervezeted, és abban emelt vitamin van. (vastartalomban az elevit a legjobb, vagy esetleg kifejezetten sportolóknak kifejlesztett vitamincsomagot (pl. scitech multi-pro) vegyetek)
A haj hónapokkal későbbi állapotot tükröz, tehát ha tényleg ez a hullás oka, egyrészt a hónapokkal ezelőtti anorexia az oka, másrészt karácsony előtt számottevő eredmény nem lesz, viszont elvileg meg fog állni a hullás, és vissza fog sűrűsödni.
Bőrgyógyászhoz elmehetsz, de annyit fog mondani, hogy szedj forcapilt. (vitamin, de amit írtam, azzal jobban jársz, több van benne)
Előző vagyok
A scitec fehérjéhez annyi köze van, hogy ugyanaz a gyártó, de ez szimpla vitamin, csak kifejezetten sportolói igénybevételre van beállítva a vitaminmennyiség. De mivel neked most ki van ürülve a szervezetedből a vitamin, többet érsz , ha extra adaggal töltöd fel. Kb. ilyen amúgy a Lenkei vitamincsomag is (de csak kb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!