Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a hajhullást kiváltó...

Mi lehet a hajhullást kiváltó okai?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, hajam nagyon hullik! ha belenyúlók egy kicsit már egy egész csomó kijön vele együtt ,és ahogy nézem a pár hónappal ezelőtti képeket látványosan látszik hogy nagyon megritkult a hajam pedig kifejezetten dús.

Stresszesnek nem tartom magamat, viszont ez már nagyon megrémiszt ! Nem tudom mi lehet az oka és hogy mit kéne tenni.

2012. okt. 13. 09:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok: talán állhat emögött az ezelőtti anorexiám? Most már rendesen étkezem igaz nem túlzottan egészségesen .
2012. okt. 13. 09:50
 2/12 anonim ***** válasza:
foleg a stressz a kivalto oka. igen allhat az anorexiad a hatterben. azt ajanlom menj el borgyogyaszhoz. vagy vegyel ricinus olajat. vagy revalidot
2012. okt. 13. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
millió oka lehet. most speciel őszi hajhullás van. mindenkinek jobban hullik a haja. ezenkívül lehet egy rejtett gyulladás(fog, mandula), vitamin hiány
2012. okt. 13. 10:25
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. okt. 13. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az anorexia, és az azzal járó súlyos vitaminhiány állhat a háttérben.

Szedj egy erős vitaminkészítményt, és napi 2x20 csepp Béres cseppet. Vitaminkészítménynél olyat keress, amiben vas is van! Hülyén hangzik, de pl. a terhesvitaminok jobbak lennének neked, mert kimerült a szervezeted, és abban emelt vitamin van. (vastartalomban az elevit a legjobb, vagy esetleg kifejezetten sportolóknak kifejlesztett vitamincsomagot (pl. scitech multi-pro) vegyetek)

A haj hónapokkal későbbi állapotot tükröz, tehát ha tényleg ez a hullás oka, egyrészt a hónapokkal ezelőtti anorexia az oka, másrészt karácsony előtt számottevő eredmény nem lesz, viszont elvileg meg fog állni a hullás, és vissza fog sűrűsödni.

Bőrgyógyászhoz elmehetsz, de annyit fog mondani, hogy szedj forcapilt. (vitamin, de amit írtam, azzal jobban jársz, több van benne)

2012. okt. 13. 10:29
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm ezeket megnézem:)
2012. okt. 13. 11:25
 7/12 A kérdező kommentje:
és az elöző válaszolótól kérdezném hogy ezek a bizonyos scitech multi-pro vitaminok hasonlóak az ilyen fehérje shakekhez ?
2012. okt. 13. 11:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, a scitec multi pro csak sima vitamincsomag. 30 adag egy csomagnyi kiszerelés, 5000 ft körül van (1 adagban 7 kapszula van, és 30 adagos) Fehérje nincs benne, csak rengeteg vitamin, A,B,C,D,stb. vas, jód, mindenféle ásványi anyag és vitamin, q10, omega3 olaj, stb. Mint egy centrum kapszula pl., csak többszörös vitamintartalommal, pl. 1300 gramm C vitamin van benne. Én pár éve szedek 2 hónapos kúrát így ősszel, azóta nem is szoktam beteg lenni, rendesen feltölti a szervezetet.
2012. okt. 13. 14:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

A scitec fehérjéhez annyi köze van, hogy ugyanaz a gyártó, de ez szimpla vitamin, csak kifejezetten sportolói igénybevételre van beállítva a vitaminmennyiség. De mivel neked most ki van ürülve a szervezetedből a vitamin, többet érsz , ha extra adaggal töltöd fel. Kb. ilyen amúgy a Lenkei vitamincsomag is (de csak kb)

2012. okt. 13. 14:35
 10/12 anonim ***** válasza:
na még egy:) google-n rákereshetsz, és meglátod, mi van benne pontosan.
2012. okt. 13. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!