Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kirepedt a szám, jó rá a méz?

Kirepedt a szám, jó rá a méz?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok fázva és kirepedt a szám. Nincs szőlőzsírom, más ötletem pedig nincs.
2012. okt. 12. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem apám mondta hogy kenjem be bepanthennel, másnapra elmúlt, azóta se jött elő :)

Bár szerintem bármilyen zsíros krém megteszi.

2012. okt. 12. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
A méz is jó.Eleinte kicsit csípni fog,később meg leeszed,de valahol én is azt olvastam,hogy regeneráló hatása van.
2012. okt. 12. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is a Bepanthent vagy a Neogranormont ajánlom. Én is meg voltam fázva egy hete, Bepanthennel kentem, és nem repedt ki.
2012. okt. 12. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
mézzel csak akkor, ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy házi méz, és nincs benne semmi vegyszer, de még így is félnék rárakni
2012. okt. 12. 21:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Miért, fertőz? :S Raktam rá egy kicsit mert nincs itthon bepanthen se :S Rosszul tettem?
2012. okt. 12. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
mézet ne..bepanthen neogra stb jó rá de még zsírosabb testápoló is jobb mint a méz
 7/9 anonim ***** válasza:
Bármilyen zsíros testápoló jó, csak ne nyald le :D
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem folyton ki van repedve a szám(harapgálom), és a testápolók nem segítenek, csak szárazabb lesz néha, a méz viszont segített. De lehet ez egyedi eset volt:D
2012. okt. 12. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem házi, tehát ki tudja, mit raknak bele, elfertőződhet tőle a seb
2012. okt. 13. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!