Az éjjel iszonyat erős mellkasi szorítással mentem kórházba. Hogy lehet hogy nem találtak semmit?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyen? Egy csomó fájdalomcsillapító injekció után enyhült csak. Volt EKG meg ultrahang, mindkettő rendben. A következtetés az volt, hogy pánikrohamom lehetett, ami furcsa lenne, mert még sosem voltam ennyire kiegyendúlyozott és boldog. Van ilyen? Most akkor pànikbeteg vagyok vagy menjek el másik helyre kivizsgálásra?2012. okt. 12. 17:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez csak olyan mezei kivizsgálások közé tartozik, mivel már több esetben ilyen kivizsgálások után mégis infarktus lett a nóta vége. Tisztességes volna egy alaposabb érvizsgálat CT-n, vagy MR-en, de ez valószínűleg a biztosítónak nem éri meg.
2/4 anonim válasza:
pedig lehet panikroham. nekem is volt hasonlo tunettel, es fogalmam sem volt miert mert minden rendben volt az eletemben. mindenesetre menj el a haziorvosodhoz is o majd elkuld mindenfele kivizsgalasra. nalam is ez volt es semmit nem talaltak.
3/4 anonim válasza:
Terheléses vizsgálatot csináltass! Ha az jó, akkor fogadd el a diagnózist.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Jó lenne kideríteni hogy mi volt ez, mert nem akarok többet ilyet, eszméletlenül fájt.. :( remélem a háziorvos segít majd.
2012. okt. 12. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!