Mitől lehet az, hogy a barátomnak a fejbőrén, és az arcán száraz a bőr? (bővebben lent)
A fejbőrén sok helyen száraz a bőre. Minden nap mossa a haját, már használt syos sampont most schauma 7 növényt használ...de eddig semelyik nem vállt be! Viszket is neki és ég! Rövid haja van nagyon és mikor megdörzsöli hullik a fejbőre, és halovány piros foltos is vannak a fejbőrén!
Az arcán az orrnyereg jobb, illetve bal oldalán is száraz a bőre, a szemöldökénél is száraz és néha a homlokánál is az! De ott nem piros és nem is ég neki! Szoktam neki kenegetni aloeverával az arcát, de semmi eredmény! Akinek volt hasonló problémája, vagy tudja miről lehet szó és tudja, hogy mit lehet vele tenni, írjon rá receptet vagy jól bevált módszereket! Hülyeségektől kíméljetek! Orvos még nem látta, mert nem lehet hozzájuk bejutni (folyamatos új időpontos, 100 méteres sorok)
Előre is köszi a válaszokat!
jaj, ezt nem szabad házilag kezelni, muszáj kivárni a sort az orvosnál
a syoss, Schauma félék nem fognak segíteni, tele vannak vegyszerrel
maximum biosampon addig is, amíg orvoshoz jut
lehet seborrhea, övsömör (nem csak derékon jön ki)
Én seborrheás dermatitiszre gyanakszom. (Nem vagyok szaki, csak nekem is ez van sajnos)
Kisgyermekeknél bizonyos kenőcsök megszüntetik, felnőtteknél azonban állítólag gyógyíthatatlan, a tüneteket bizonyos (szteroidos) krémekkel, oldatokkal és/vagy samponokkal kordában lehet tartani.
Még több infót itt találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!