Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom van már? Valaki...

Mi bajom van már? Valaki megmondaná?

Figyelt kérdés

Tegnap óta úgy érzem belülről forrok.Mint mikor lázam van.Mintha lázálmom lenne,egész nap úgy érzem magam. De a hőm teljesen normális.Fáradékony is vagyok.Ma reggel konkrétan 10 szer aludtam vissza,és csak pár másodpercig bírtam nyitvatartani a szemeim,már akkor éreztem hogy forró vagyok.

Mi ez?

Beteg leszek?

Légyszi válaszoljatok mi lehet!!!

2012. okt. 10. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Inkább mellőzd a holnapi sulit! Azon kívül, hogy megfertőzhetsz másokat, magadnak is sokat árthatsz. Én is benne vagyok és elég rosszul érzem magam, ráadásul nagyon köhögök is.
2012. okt. 10. 21:30
 12/17 A kérdező kommentje:
jó te benne vagy,de én tünetek nélkül nem maradhatok itthon.Lázam sincs meg semmi. Anyu befog küldeni.
2012. okt. 10. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha hőemelkedésed van, akkor nem fog anyukád elküldeni a suliba. Mellesleg a közérzeted is pocsék. Azt ajánlom méregesd a hődet az éjjel.
2012. okt. 10. 21:49
 14/17 A kérdező kommentje:

dehogyisnem.

amíg nincs 38,vagy legalább 37.8 fokos hőemelkedésem addig suli,mert azt mondja hogy ennyivel még ellehet menni.

2012. okt. 10. 21:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet belső lázad is, ezt átlagosan nem fogod tudni megmérni csak ha mozogsz, pl. 4 ütemű fekvő aztán megméred és nem hülyéskedés. Azonban igen megfázás jele lehet. Jobbulást!
2012. okt. 10. 22:20
 16/17 A kérdező kommentje:
dehát attól amúgy is megnő a hőm nem?
2012. okt. 10. 22:21
 17/17 A kérdező kommentje:
hányingerem is van,és fáj a fejem körül,vagy nem tudom hol:Snagyon szar
2012. okt. 10. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!