Miért van az hogy a fenekem nagyobb mint a többi testrészem? Iszonytosan hülyén néz ki!
Figyelt kérdés
valaki mondja már meg hogy hogyan tudok lefogyni a fenekemből, tisztában vagyok vele hogy helyi fogyás nincs, de irjatok már olyat hogy hogyan lehetne ezen vártoztatni?olyan a fenekem mintha valami nagy tuskó lenne oda betéve és irtó hülyén néz ki..
mindenki ezzel piszkál!
segítsetek. hogyan legyen kissebb?
már megőrülök..
csak azok irjonak akik rendesek/normáliisak, mert a hülye válaszokat kb leszarom. -_-
2012. okt. 10. 16:19
1/4 anonim válasza:
Jól tudod, helyi fogyás nincs. Hogy lehetne eltűntetni? Fogyj!!! Futás, diéta.
2/4 A kérdező kommentje:
de máshol sehol nem vagyok kövér csak a fenekem nagyon nagy
2012. okt. 10. 16:29
3/4 A kérdező kommentje:
és még annyi hogy az egyik fele nagyobb mint a másik, elég furán hangzik, de igaz, ha megnézem az egyik oldalt , aztán a másikat akkor nem egyformák
az egyik kissebb mint a másik..
és össze tenném a két kezem ha legalább ugyan akkora lenne az egyik mint a másik..
KISSEBBB!!!!!!!!!
teljesen kikészültem!!
2012. okt. 10. 16:35
4/4 anonim válasza:
Sajnos kibabrált veled a természet, de mint írtam, nincs helyi fogyás. Mindenhonnan kell, hogyha kisebb feneket szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!