Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy hete csuklok!?!

Egy hete csuklok!?!

Figyelt kérdés
Egy hete folyamatosan csuklok. Nem úgy, ahogy általában, ha az ember csuklik, de 10-20 percenként egyet (bár néha van, hogy csak egy óra múlva). Azért már kezd egyre jobban zavarni, a suliban sem jön jól... Miért lehet ez? Hogy állítsam el?
2012. okt. 9. 15:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tegnap csinálták a vékonybélbopsziát, a bélbolyhok laposak, dehát lisztérzékeny vagyok. A szövettan eredményét 9.-én kapom kézhez, azt, hogy ezért csuklok-e, majd csak a diéta megkezdése után tudjuk megmondani.
2013. márc. 29. 13:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett?
2013. júl. 25. 18:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, remekül vagyok, betartom a diétámat, mint nehéz sorsú lisztérzékeny, és minden új ismerősömet lesokkolom, mikor mesélem, hogy tavaly október óta idáig szépen zavartalanul elcsuklogattam. Egy hónap múlva megyünk vissza gasztroenterológiára, ahová lisztérzékenység miatt járunk, szerintem ha megtudják, hogy a semmi liszt étrend mellet sem múlt el a dolog, rájönnek, hogy ez nem ennek a betegségemnek a szövődménye, és tovább küldenek még egy rakat helyre (ahol aztán megint SENKI NEM TUD SEMMIT, és majd rásóz megint másra). Csuklásban fogok meghalni! <3 (:
2013. júl. 25. 23:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Dehogy fogsz! Minden rendben lesz :)
2013. júl. 25. 23:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat csak egyfajta viccelődés az ismeretségi körömben, természetesen nem gondolom komolyan! (: Remélem.(:
2013. júl. 25. 23:56
 16/19 Zsuzsi881 válasza:
Azóta valami hír? ez tényleg aggasztó :O
2014. máj. 27. 00:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Nincs, ugyanúgy csuklok, és ugyanúgy nincs oka... :D
2014. jún. 11. 18:33
 18/19 B-Milan válasza:
Hali, érdeklődnék, hogy megoldódott-e a problémád és ha igen akkor hogyan?
2018. máj. 6. 21:15
 19/19 anonim válasza:

Szia!

Azóta elmúlt? :D

Egy hónapja én is így vagyok, naponta 5-6x csuklok egyet egyet.

2019. febr. 28. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!