Leila............ kérdése:
Szerintetek egy 13 eves lanynak normalis ha 160 cm magas? Ez a magassag soknak szamit ilyen korban? Mennyi az atlag magassag a 13 eveseknel?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 02:05
11/19 A kérdező kommentje:
Eloszor is nekem nincs facebook-om szoval en nem vagyok facebook fuggo!! Egyepkent meg a XXI.szazadban elunk a mai gyerekek nem fognak petofit meg ehez hasonlo dolgokat olvasni,mert szerintuk az teljesen ertelmetlen lenne!Biztos meg van a sajat elkepzelesuk,hogy tovabb menjenek tanulni,a fejlodesnek van mas modja is nem csak a regi irodalmi muvek olvasasa!!
2012. okt. 12. 15:13
12/19 A kérdező kommentje:
Am miert gondoltam ocsmanysagra? Azert,mert manapsag minden nalunk idosebb fiu a neten csak ilyen dolgokat ir! Mindenfele chaten is csak ez megy semmi hiaba gyerek chatrol van szo ha ki van irva,hogy(10-14 eveseknek)Es gondoltam biztos te is olyan lehetsz ha azt irod,hogy hajnal 2-ig biztos nem meset nezek!!Mese ott az 5-6 eves kis gyerekeknek nem nekunk!! Minden szulo tudja,hogy nevelje gyereket nem kell mas tanacsa hozza!
2012. okt. 12. 15:21
13/19 anonim válasza:
egyik osztálytársam 13 és 172 cm,én meg 12 éves vagyok és nem teljesen 150 cm.. nahh akkor sztem te normális magasságu vagy
14/19 A kérdező kommentje:
huha, a 172 cm az mar tul sok.....
2012. okt. 15. 19:37
15/19 anonim válasza:
Bocsi, kislány, de én nem a perverz pedofil kategóriát bővítem. Ha oda tartoznék, szerintem mást írtam volna ide neked...Amúgy, elég szégyen az, hogyha nem olvastok petőfit, így butul el az ország...Ja, amúgy úgy zárójelben közlöm, ha nem olvasol "régi szarokat" és valami más "modernebbet" olvasol helyette kiváncsi leszek, ha (egyáltalán) eljutsz az érettségiig, és megadják a kettest, hova fognak téged felvenni.
Úgyhogy ezen gondolkodj.
Amúgy, ha már olvasol valamit, az egy piros pont, mert általában már az edősebbekre sem jellemző, hogy könyveket olvasnának...
16/19 A kérdező kommentje:
Bocsi,de engem itt te ne tanitsal rendben van,mert abban a kommentben nem magamrol irtam,hogy nem olvasok petofit hanem a tobbi gyerekrol olvasd vissza hanem erted!!!!!Es ne legyel igy el tajolodva magadtol teszed itt a nagy okos gyereket engem nem kell tanita tudok magtol nagyon sok mindent....es azt is tudom,hogy milesz belolem ha felnovok!!!!NEM VAGYOK EGY BUTA HULYE LANY!!! NAGYON OKOS VAGYOK ES TUDOM,HOGY MIT CSINALOK!!! NEKEM OTT VANNAK A SZULEIM AKIK TANITNAK ES AKIK PARANCSOLHATNAK NEKEM!!!Amugy meg annyit hozza fuznek,hogy nem magyarszarmazasu vagyok hanem Ukran szoval ne oktassal engem,hogy hanyas tanulo legyek,mert ha itt kapnak egy 4-est akkor rogton meg buknak a vizsgan,mert itt a legnagyobb jegy a 12-es!!!
2012. okt. 16. 20:21
17/19 A kérdező kommentje:
Es honnan tudod te egyaltalan,hogy nem olvasok petofit meg ilyesmit?? Nem tudol rolam semmit ugyhogy nekem ne magyaraz itt füt fát,hogy ezt nem tudom meg azt nem tudom.....
2012. okt. 16. 20:23
18/19 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs azzal, hisz én most vagyok 13 éves és 169 cm vagyok;) [vékony testalkat,de semmi önkritika...mindegy..:D]
19/19 Fejtörő válasza:
Én is 13 vagyok és 166cm. Engem nem cikizn3k ki xd van nalam nagyobb is. A legnagyobb 170cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!