Csúnyán benőtt lábkörömmel a sebészetre kell menni? Mit csinálnak vele?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon rossz a genetikám körömtéren, folyamatosan benőnek a lábkörmeim és csúnyán váladékozik is néha.
Fájdalmas a járás is.
Sebészetre kellene mennem vele? És ott mit fognak majd csinálni, kivágják?
2012. okt. 8. 13:57
1/3 anonim válasza:
Én 13 évesen jártam így. Nem sokat teketóriázott az orvos, kaptam a lábujjamba egy adag Lidocaint, semmit sem éreztem. Kivágták a felesleges körömdarabot, utána pedig körülbelül 4-6 hét alatt teljesen rendbe is jött a körmöm. Nem kell félni tőle, semmit sem fogsz érezni, esetleg azt, hogy utána nem fáj.:D
18/L
2/3 anonim válasza:
A lidocaint fújták, vagy szuri volt?:D
3/3 Petra0011 válasza:
én voltam 2x lézersebészeten Pécsen nem volt jó.
Voltam 1x sebészeten jó lett 1hétre rá újra ilyen;)
Nekem még mindig be vagy gyulladva a körmöm de már magától egész szépen gyógyulgat:) (nem gondoltam volna):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!