Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak reggel, hogy...

Mit csináljak reggel, hogy könnyebben ébredjek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy reggel fél 7kor szoktam kelni, de ébredés után mindig NAGYON fáradt vagyok, pedig kb. 8 órát szoktam aludni. Ez a fáradtság úgy 10-20 percig tart, addig csak kóvályogok a lakásban. Mit lehet tenni ez ellen? Elvileg elégnek kell lennie ennek az alvásmennyiségnek, nem? Kávézni, kólázni, teázni nem akarok, milyen egyéb módszerek vannak?
2009. aug. 5. 09:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbálom :)
2009. aug. 6. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:
ajánlok neked egy nagyon jó megoldást. fél órával előbbre állítsd az ébresztőt. kelj fel, vegyél be egy koffein tablettát( gyógyszertárban lehet kapni), aztán feküdj vissza. mire ténylegesen fel kéne kelni már éber leszel. nálam bevált.
2009. aug. 10. 21:09
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi, de ez nem káros? Mármint nem lehet rászokni, meg ilyesmi?
2009. aug. 11. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
rászoknii?? a koffein tabi végülis ugyanaz mintha kávét innál.csak egyszerűbb. csak gondolj bele hogy hányan kávéznak. rá lehet szokni, mivel élénkítőszer. de ha nem viszed túlzásba, akkor nem lesz semmi gond. napi 1-2 t bőven elég bevenni belőle. ébredéshez elég egy is.
2009. aug. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!